Thomas Cook Hotelek - www.neckermann.hu

Thomas Cook Hotels & Resorts


Szállodamárkáink olyan egyediek, mint Ön. Személyre szabott szállodamárkáinkkal igyekszünk minden igénynek megfelelni - függetlenül attól, hogy kikkel és milyen pénzügyi keretből utazik.

Már 7 különböző szállodamárkánkból választhat, melyek közül az egyedül utazóktól a nagycsaládosokog mindenki talál magának megfelelőt. Válogasson ajánlatainkból!

Tovább olvasom

SENTIDO Hotels & Resorts - ÉREZZE A VENDÉGSZERETETET


Tudjuk, hogy a lényeg a részletekben rejlik. Ezért a SENTIDO szállodákban kiemelten figyelünk arra, hogy Ön megkapja azokat a kis extrákat, amelyek felejthetetlenné teszik nyaralását. A szálloda tökéletes elhelyezkedése, szeretetteljes személyzet, vagy akár csak egy pohár frissen facsart narancslé – ebben mind a valódi vendégszeretet tükröződik. Élvezze álomnyaralását, pihenjen és töltődjön fel nálunk!

smartline Hotels - KEDVEZŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ TENGERPARTI AJÁNLATAINK


A smartline szállodák kiváló ár-érték arányt nyújtanak. A pénztárcabarát árak érdekében lemondtunk minden csili-vili extráról és tiszta, modern, barátságosan berendezett 3*-4*-os szállodák láncát hoztuk létre saládosok, egyedül utazók és párok számára a legkedveltebb nyaralóhelyeken.

SunConnect Resorts - ÉLMÉNY ÉS AKTIVITÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK


A gondosan kiválasztott SunConnect szállodák valódi kikapcsolódást nyújtanak a családnak. Fedezze fel széles napközbeni és esti programkínálatunkat. A kisgyermekek számára a mini-klub, a nagyobbaknak pedig a tini chill-out-részleg számos aktivitása jelent majd felejthetetlen élményeket.

Cook's Club - A LEGJOBB ALTERNATÍV STRANDSZÁLLODA AZ ÚJ GENERÁCIÓ SZÁMÁRA


A Cook’s Club szállodák az utazók új generációja számára igazán fontos tényezőkre fókuszálnak. Menő dizájn, jó minőségű ételek, remek italok és zene reggeltől estig. A szuper medence körül kialakított szobák tökéletes választást jelenthetnek baráti társaságok, párok és egyedül utazók számára is.

Sunwing Family Resorts - CSALÁDI PRÉMIUM NYARALÁSOK


A strandközeli szállodakomplexumok kicsik és nagyobbak számára is megfelelő medencékkel rendelkeznek, Lollo és Bernie mini-klubjai változatos élményprogrammal várják a gyerekeket, a nagyméretű apartmanok, az ingyenes WIFI, a fitnesz- és wellness-részlegek pedig az egész család számára tökéletessé teszik a nyaralást. Illetve, ami az egyik legfontosabb, hogy 12 éven aluli gyermekek részére ingyenes az étkezés.

Sunprime Hotels - KÉNYELEM ÉS KIKAPCSOLÓDÁS 16 ÉVEN FELÜLI VENDÉGEINKNEK


A Sunprime hotelek szolgáltatásait a gyerekek nélkül utazók igényeire szabtuk.Itt minden a minőségről, a kényelemről és a részletekbe menő tökéletességről szól. A Sunprime szállodákban biztosan kikapcsolódhat, hiszen nagyszerű medencék és wellness-részlegek, fitnesztermek, ingyenes WIFI és ínycsiklandó étel- és italkínálat várja a 16 éven felüli vendégeket.

Casa Cook Hotels - LEZSER HANGULATÚ BOUTIQUE-SZÁLLODÁK


Minden Casa Cook szálloda más és más. Egyedi, a környezet inspirálta design alapján építettük és alakítottuk ki szolgáltatásainkat. Így nyújthatnak a Casa Cook szállodák vendégeink számára olyan személyre szabott élményt, mint amilyet egyébként egy jó barát otthonában tapasztal. A friss, kreatív konyha és a profi sport- és wellness-programok teszik teljessé az itt eltöltött napokat.
Kevesebb megjelenés
SENTIDO Hotels & Resorts
smartline Hotelek
SunConnect Resorts
Sunwing Resorts
Sunprime Hotelek
Casa Cook Hotelek