Török Riviéra

Török riviéra - www.neckermann.hu
  • évi 300 nap
    napsütés

  • All Inclusive
    szállodák

  • családbarát
    üdülőhely

  • vizícsúszdák

A Török Riviéra (Antalya, Çeşmel, Alanya, Muğla, Aydın, İzmir), vagy más néven a türkiz part népszerű elnevezése Törökország délnyugati partvidékének, ahol az év 300 napján napos az idő. Ez a tengerparti sáv üdülőközpontjaival, természeti és kulturális látnivalóival, ókori romjaival a tavalyi év egyik legkedveltebb turistacélpontja volt – és várhatóan idén is hasonlóan közkedvelt lesz! Homokos illetve kavicsos tengerpart, kristálytiszta tengervíz, különböző vízi sportolási lehetőségek, hangulatos éttermek, (Ultra) All Inclusive-szállodák sora várja az ideérkező vendégeket. A török ételspecialitások, az ehhez tartozó légkör és természetesen a bazárok keleties forgataga mindenkit magával ragad. Ha élményekben gazdag nyaralásra vágynak, a Török Riviéra igazán jó választás.

Indulási időpontok Török Riviérára Debrecenből

Az alábbi időpontokban indulnak repülőjárataink Török Riviérára. Kattintson az egyes dátumokra ajánlataink megtekintéséhez!

Török Riviéra Debrecen - www.neckermann.hu

kiemelt ajánlataink Török Riviérára (2 fő)

Összegyűjtöttünk néhány kedvező csomagajánlatot Török Riviérára. A csomagajánlat részletes megismeréséhez kattintson a MEGNÉZEM gombra!

szállásajánlatok családoknak

Ezek a szálláshelyek gyermekbarátok, így gyerekekkel utazók számára kifejezetten ajánljuk:

csak felnőtteknek - adults only

Ezekbe a szállodákban 14 - 18 év alatti gyerek nem mehet, így felnőttek számára ideális pihenésre.