Bécs - www.neckermann.hu
Bécs az ellentétek városa. A hatalmas, pompás épületek, melyek a klasszicizmus és a barokk stílusjegyeit viselik magukon a belváros szívében és a Ringstraßén találhatók. Azonban Ausztria fővárosa egyben egy igzaán modern város is! Kezdve a számos ingyenes, nyilvános WIFI-pontoktól, divatos bárokon át a jobbnál jobb éttermekig, mindenki megtalálja a számításait. A nyári hónapokban érdemes ellátogatni a Copa Cagranára (Donau Insel metrómegálló), ahol egy koktél mellett engedhetjük ki a gőz a mindennapok fáradalmai után.

Bécsben minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódást! A város a zene fővárosa: a Bécsi Filharmonikusok és a Wiener Sängerknaben a világ zenei élvonalához tartoznak, a Wiener Oper-t és a Goldene Musikvereinsaal-t pedig a világ legjobbjaiként tartják számon.

Az óvárosban, a Kärtner Straßén, a Grabenen és a Kohlmarkton számos üzlet, ékszerüzlet, parfüméria található. legfelkapottabb bevásárló negyede a Mariahilfer Straße és a környező kis utcák.

Igényes tánc és szórakozás a legmagasabb színvobalon - Bécs elektronikus zenei élete világhírű. A Donaukanal-nál található Flex klub nemzetközi szinten is a legjobb szórakozóhelyek között szerepel.

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva