Városlátogatás - www.neckermann.hu

Városlátogatás: A legizgalmasabb városok kedvező áron

Még maradt néhány nap szabadsága és változatosságra, kultúrára, városnézésre vagy vásárlásra vágyik valamelyik izgalmas nagyvárosban?Akkor döntsön bármely városlátogatásunk mellett. Ajánlataink széles választéka közül választhat kedvező áron. Kínálatunkban évek óta szerepelnek a „klasszikus” európai városok, melyek csak szállásként vagy repülős csomagként is elérhetőek. Az olasz és spanyol városok mellett továbbra is kedvelt Prága vagy Bécs, ahova akár autóval vagy vonattal is el lehet utazni egy hosszú hétvégére. Készítsen Ön is fotót az Eiffel-toronyról, csodálja meg a Sagrada Familiát vagy látogassa meg a Szent Péter-bazilikát.

Legnépszerűbb városlátogató úti célok

London, Barcelona, Párizs, Róma talán a legkedveltebbek, de ezt a felsorolást még lehetne folytatni... Önnek van kedvenc városa? Szeret visszatérni egy városba, hogy más aspektusból is fel tudja fedezni? Vagy inkább mindig valami új úti célt keres? Ajánlataink között reméljük megtalálja a megfelelőt! A tipikus városlátogatás mellett érdemes rákeresni a különböző eseményekre is, melyek egy adott városban kerülnek megrendezésre. Ez lehet egy focimeccs vagy bármilyen más sportesemény, fesztivál, koncert vagy éppen egy szakmai kiállítás. Természetesen egy hosszú hétvége vagy pl. a Valentin nap is kifejezetten jó alkalom arra, hogy felfedezzük Európa nagyvárosait.

Barcelona

Ismerje meg Gaudí munkáit, sétáljon végig a "La Rambla"-n vagy kapcsolódjon ki a tengerparton!

Prága

Foglaljon le egy eseménydús, hosszú hétvégét és fedezze fel a történelmi Prágát!

London

Hagyja, hogy London Önt is elvarázsolja látnivalóival napközben és éjszaka!

Városok a 'la carte

Az ismertebb városok mellett egyre jobban kedveltek az olyan úti célok is, melyek valami különlegeset is kínálnak. Az utazási időszakokban is vannak különbségek, de a városlátogatásokra kifejezetten jó időszak a tavasz és az ősz, amikor talán nincs akkora tömeg az ismertebb látnivalóknál, és így még többet ki lehet hozni egy párnapos túrából. Szerencsére nagyon sok lehetőségből lehet választani, hiszen számos úti cél kényelmesen, közvetlen repülőjárattal is elérhető.

Izrael

Hegy, sivatag, tenger és tó - ez mind jellemzi Izraelt. Fedezze fel a bazárokat és a híres Karmel piacot!

Svájc

Svájc a sportot kedvelő, a wellness & spa, a művészet és a kultúra paradicsoma.

Velence

Fedezze fel Olaszország egyik legnépszerűbb úti célját. A középkori épületeknek, a fényűző palotáknak, templomoknak és a csatornák sokaságának köszönhetően felejthetetlen hangulatban lesz részük.

USA

A közel 10 millió négyzetkilométer területű Amerikai Egyesült Államok történelmének és bevándorlóinak köszönhetően a világ nemzetileg és kulturálisan egyik legváltozatosabb társadalma. Természeti szépségeinek, látnivalóinak köszönhetően felejthetetlen élményben lesz részük az itt eltöltött idő alatt. Az USA területének nagy része a mérsékelt övezetben fekszik. Ugyanakkor a domborzati viszonyok az ország éghajlatát szélsőségessé és szeszélyessé teszik. Amerika legmozgalmasabb és egyben talán a legizgalmasabb városa, New York. A város maga a kifogyhatatlan lehetőségek és látnivalók tárháza. A világ legismertebb látnivalóinak ad otthont, mint például a Szabadság-szobor, a Times Square, a Broadway, a Wall Street, a Metropolitan Múzeum, a Central Park, Manhattan, az Empire State Building, a Brooklyn híd, Bronx.

New York

Fedezze fel a Nagy Almát, Amerika legmozgalmasabb városát, mely csupa vibrálás és energia!

Miami

Az egyik legfiatalabb amerikai város, ahol fehérhomokos part és pálmafák, pezsgő éjszakai élet és szórakozóhelyek sokasága kápráztatják el az ide érkezőket.

Németország

Városlátogatás Németországban: Töltsön el pár napot Drezdában, bulizzon Berlinben, vásároljon Hamburgban – a Németországon belüli városlátogatások előnye, hogy rövidek és problémamentesek. Akár egy hosszú hétvége is elég, hogy megcsodálja Drezda művészeti kincseit, mint például a reneszánsz festményeket a Zwingerben vagy az Operaházat. Hamburg különösen kedvelt a zenerajongók körében illetve a vásárlás igazi paradicsoma.

Berlin

Múzeumok, kiállítások, koncertek, partik és sportesemények sokasága várja az idelátogatókat.

München

A bajor metropolisz a tradíció és a modernitás ötvözete. Tapasztalja meg Ön is a híres Oktoberfest hangulatát!

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva