Legjobb ajánlataink

Kiemelt ajánlatok:
Les Magnolias Hotel
Grand Hotel Varna
Hotel Festa Panorama
 

Nyaralás Bulgária

Bulgária éghajlatilag európai és ázsiai hatásokkal egyaránt rendelkezik, tengerpartján kellemes klímájával és változatos tájegységeivel vonzza az üdülni vágyókat. Végtelen hosszú, finomhomokos strandjai mellett találkozhatunk erdős domságokkal, valamint az ország szívében magasodik a lenyűgöző Balkán-hegység. Az ország kultúrájában is keveredik a mediterrán lazaság és a keleties vendégszeretet. Bulgária mindenki számára páratlan nyaralást ígér. Akár egy fürdőzés a kristálytiszta tengerben, esetleg egy kávé az óváros egyik eldugott, kis utcájában vagy szórakozás a nyaralóközpontok lüktető éjszakai életében - mindenki számára felejthetetlen nyaralást garantálnak az itt eltöltött napok.

Napospart

Bulgária éghajlatilag európai és ázsiai hatásokkal egyaránt rendelkezik, tengerpartján kellemes klímájával és változatos tájegységeivel vonzza az üdülni vágyókat. Végtelen hosszú, finomhomokos strandjai mellett találkozhatunk erdős domságokkal, valamint az ország szívében magasodik a lenyűgöző Balkán-hegység. Az ország kultúrájában is keveredik a mediterrán lazaság és a keleties vendégszeretet. Bulgária mindenki számára páratlan nyaralást ígér. Akár egy fürdőzés a kristálytiszta tengerben, esetleg egy kávé az óváros egyik eldugott, kis utcájában vagy szórakozás a nyaralóközpontok lüktető éjszakai életében - mindenki számára felejthetetlen nyaralást garantálnak az itt eltöltött napok.

Városok

NESZEBÁR

Neszebár eredeti légkörét megőrző, ismert nyaralóhely, amely egy félszigeten fekszik, és egy földnyelvvel kapcsolódik a szárazföldhöz. A 3000 éves óvárost a Fekete-tenger veszi körül. 1983 óta a világöröksége része, amelyet egyedülálló földrajzi fekvésével és építészeti stílusával érdemelt ki. Több mint 40 temploma a Balkán legjobb álapotban megmaradt templomai közé tartozik. Sétáljon el Neszebár szállodákkal tarkított újvárosától az óváros romantikus utcácskáiba, ahol megtekintheti a különleges, fából faragott erkélyekkel díszített házakat és pompás homlokzatokat illetve a kikötőt! Élvezze a csodálatos kilátást, amely a végtelen tengerre nyílik! A busztranszfer Burgasz repülőteréről kb. 30 perc.

NAPOSPART

A 7 km hosszú és 150 m széles, sekély finomhomokos Napospart kitűnő vízminőségével egy igazi családi és gyermekparadicsom. A központban, a parti sétány és a sétáló utcák mentén számos bevásárlási és szórakozási lehetőség valamint étterem és bár várja a változatos nyaralásra vágyó vendégeket. A busztranszfer Burgasz repülőteréről kb. 45 perc.

POMORIE

Hatalmas kiterjedésű mezők és szőlőskertek várják délen az idelátogatókat. A kis, festői Pomorie egy félszigeten fekszik, gyümölcsöskertekkel és szőlőhegyekkel körülvéve. A közelben fekszik egy kis tó, amelyben gyógyhatású Liman-hab található, melyet különböző gyógykezelésekhez használnak. A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc.

DUNI ROYAL RESORT

A Duni Royal Resort üdülőkomplexum több szállodát foglal magába, amelyek együttese egy kis bulgáriai falut alkot. A Duni Royal Resort egy természetvédelmi területen fekszik, ahol számos ritka madárfaj élőhelye található. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc.

SVETI VLAS

A marhakereskedők védőszentjéről elnevezett település kb. 3 km-re fekszik Naposparttól. A Balkán-hegység déli vonulatai itt ütköznek a Fekete-tenger partjaiba, amelynek köszönhető a környék kellemes klímája. Élvezze a nyugalmat a strandon, este pedig merüljön el Napospart lüktető éjszakai életében. A busztranszfer a repülőtérről kb. 50 perc.

ELENITE

Az üdülőközpont a naposparti öböl északi partján helyezkedik el, szemben Neszebár óvárosával. A zöldövezeti nyaralóhelyen éttermek, kávéház, éjjeli bár, diszkó, jacht-klub, iskola a sportok szerelmeseinek, játszóterek, röplabdapályák, minigolf és teniszpályák, fedett medencék illetve szaunák várják a látogatókat magas színvonalú szolgáltatásaikkal. A szállodák mozaikként helyezkednek el a Balkán-hegység legkeletibb bércei között, hiszen innen pár kilométerre a hegység a Fekete-tenger alá merül, így Elenite összekapcsolja a strandolás élményét a hegyek által nyújtott nyugalommal. A komplexum saját, ingyenesen igénybe vehető aquaparkkal is rendelkezik.

SOZOPOL

Sozopol a Fekete-tenger egyik legfestőibb nyaralóhelye, mely igen kiépült, szórakozási lehetőségek hosszú sorát kínálja. A legnagyobb strand az óváros tőszomszédságában található. Közelben található a Ropotamo folyó, mely természetvédelmi terület. Sozopol idillikus óvárosi része, valamint lassan mélyülő homokos tengerpartja kedvelt a turisták körében, ideális kisgyermekes családoknak. A közeli park és az ódon épületek kombinációja, háttérben a türkizkék tengerrel már már egzotikus látványt nyújt.

PRIMORSKO

Primorsko remek lehetőséget nyújt egy gondtalan nyaraláshoz. Egy félszigeten fekszik, amely két csodálatos, természetes szépségű, homokos, nem zsúfolt stranddal büszkélkedik. Mindkét part fokozatosan éri el a tengert, így ideális játszóteret nyújt a gyerekeknek is. A település központi parkjában kulturális programok sokasága kerül megrendezésre. A szállodák a tengerpart közvetlen közelében fekszenek, innen kilátás nyílik a környező mezőkre is, amelyeken a lovak szabadon vágtáznak. A természetbarátok örömére két természetvédelmi rezervátum is található a közelben. A Perla természetvédelmi rezervátumban homokdűnéket és egzotikus növényzetet láthatunk és nem messze innen található a Ropotamo folyó. A folyótorkolat szintén a rezervátum részét képezi, a sűrű növényzet természetes kerítést alkot a folyó mentén.  A pezsgő éjszakai élet és a sok diszkó a fiataloknak is igényes szórakozási lehetőséget nyújt.

Aranypart

Az üdülőhely nevét a 4 km hosszú és 50 m széles, aranyhomokos strandról kapta, mely Várna belvárosától 17 km-re északra található, de gyakorlatilag már egybeépült a várossal. Az esti kikapcsolódásról diszkók, varieté-műsorok és koncertek gondoskodnak. A parti sétányon bárok, kávézók és éttermek sorakoznak. A különböző vízi és szárazföldi sportok kedvelői sem fognak itt csalódni. Az Aranypart gyógyfürdő-központban akár gyógyulni is lehet. A busztranszfer Várna repülőterétől kb. 45 perc.

Városok

ALBENA a bolgár tengerpart egyik legigényesebb, legzöldebb üdülőközpontja. A kb. 150 m széles és 6 km hosszú gondozott strandjával, aranyszínű homokos, lassan mélyülő tengerpartjával kiválóan alkalmas akár kisgyermekkel érkező vendégeknek is. Albena üdülőközpontja egy zárt terület, átmenő forgalom nélkül, Várnától mindössze kb. 35 km-re. Déli részén található a Baltata Nemzeti Park, mely csónakázva is megtekinthető a Hotel Gergana-nál lévő stégről indulva.A főút mellett haladó kerékpárúton keresztül ellátogathatnak a kb. 10 km-re lévő Balcsikba. Itt található Mária román királyné palotája és gyönyörű, vízesésekkel tarkított botanikus kertje. Albena hangulatos belvárosában éttermek, bárok és kávézók csalogatják a turistákat.

ARANYPART Várna központjától kb. 15 kilométerre, északra terül el a kedvelt üdülőhely, mely kb. 4 km hosszú és 50-100 m széles, aranyhomokos strandjáról kapta a nevét. A különböző vízi és szárazföldi sportok kedvelői itt nem fognak csalódni. Az Aranyparton található vízforrások ásványi anyagokban nagyon gazdagok, ezért számos szállodában modern balneológiai központok várják a vendégeket, ahol különböző gyógy- és szépségkúrák közül lehet válogatni.Kellemes kikapcsolódást kínál az Aquapolis Aquapark, mely Várnától kb. 18 km-re, északra található. A vízi vidámpark a tengerparttól kb. 300 m-re helyezkedik el, gyönyörű vegetárcióval körülvéve, csodálatos kilátással a tengerre. A létesítményben különböző zónákat alakítottak ki felnőtteknek, gyermekeknek és az extrém szórakozás kedvelőinek. További információk: www.aquapolis.net.

SVETI KONSTANTIN egyike a bolgár tengerpart legrégibb gyógyüdülőhelyeinek. Ismertségét gyógyító ásványvizes fürdőinek köszönheti. A fürdőhely kb. 8 km-re, északra fekszik Várnától és sekély, homokos stranddal rendelkezik. A csendes, hangulatos üdülőhelyet nyugodt pihenésre és feltöltődésre vágyó utasainknak ajánljuk.

OBZOR félúton Várna és Burgasz között fekszik, izgalmas keveréke a változatos szórakozási és vízi sportlehetőségekkel rendelkező üdülőhelynek. Itt szinte a széles, kilométerhosszú, homokos strandig nyúlnak a Balkán-hegység erdei, ideális hátteret biztosítva egy felejthetetlen, családi nyaraláshoz. A városkában számos meghitt kávézó, étterem és folyamatosan megújuló bárok várják a vendégeket, a Kamcsija- és a Dvojnica-folyók közelében, amelyek párhuzamos folyása természeti rezervátum. A város feletti dombokon fekszenek a Kozyak vár, a római várfalak és a Jupiter templom romjai. 

hu.neckermann.search.dto.ProductText@55bd63de

Építkezések: Bulgária az utóbbi években egyre kedveltebb a turisták körében, ezért folyamatosan újabb szállodákat építenek. Egyes esetekben az építkezések zaja zavaró lehet.

Pótágy: A harmadik ágy vagy pótágy általában kanapét (esetenként kihúzható ágyat) jelent, melynek használata esetén a szobában rendelkezésre álló hely lecsökken. Étkezés: Elő- és utószezonban a büféétkezést menüválasztás helyettesítheti. Kérjük, legyenek tekintettel arra, hogy nem minden szállodában áll rendelkezésre megfelelő szakképzettségű személyzet, illetve hogy a helyi étkezési szokásoknak megfelelően az ételeket általában csak langyosan tálalják!

Borravaló: A mindennapi élet része, ezért szinte mindenhol el is várják. Kérjük, mindenképpen kalkulálják bele az útiköltségbe!

Fényképezés: Emberek fényképezése előtt mindenképpen kérjenek engedélyt! Szezonidők: Elő- és utószezonban még vagy már nem minden sportolási lehetőség üzemel. A főszezonban számítani kell arra, hogy a szórakozóhelyek késő éjszakáig nyitva tartanak, ezért a környékük eléggé zajos.

Légkondicionálás: Energiatakarékossági okokból előfordulhat, hogy a légkondicionáló berendezések csak bizonyos időszakokban illetve csak nagy hőség esetén működnek. A szálloda saját hatáskörébe tartozik, hogy mikor szünetelteti a klímaberendezéseket, illetve hogy azokat csak időszakosan üzemelteti.

Technikai feltételek: Időnként előfordulhat, hogy kimaradások lépnek fel a víz- és áramellátásban. A technikai berendezések javítása esetenként hosszabb ideig tarthat.

Bankkártyák: Minden üdülőterületen rendelkezésre állnak bankautomaták, amelyekből naponta maximum 400 Leva vehető fel. 2002 óta majdnem minden üzletben lehet bankkártyával fizetni. Euróval illetve utazási csekkel lehet fizetni a szállodákban, illetve be is váltják azt.

Időjárás: Elő- és utószezonban előfordulhat hogy az időjárás hűvösebbre fordul, ilyenkor a szállodákban is hidegebb lehet.

Telefon: A szállodai szobákból való telefonálás díja általában a háromszorosa a normál tarifának. Célszerűbb telefonkártyát vásárolni és utcai fülkéből telefonálni. A mobiltelefonok általánosságban - szolgáltatótól függetlenül - jól működnek.

Strand: A klímaváltozások, a széljárás és az erős hullámzás hatására a strandon moszatok, algák és egyéb tengeri szennyeződések jelenhetnek meg.

Ellátás: Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem minden szállodában dolgozik szakképzett személyzet. Bulgáriában, a déli országokhoz hasonlóan mások az étkezési szokások. Az ételeket melegen vagy langyosan szolgálják fel.

Parkolás: A bolgár szállodák népszerűsége miatt előfordulhat, hogy amennyiben autóval érkeznek, nem biztos, hogy az adott szálloda parkolójában vagy a szálloda közelében tudják leparkolni autójukat.A nyilványos parkolók (Blue Area - kék színnel felfestett parkolóhelyek) térítés ellenében állnak az Önök rendelkezésére. Az automatából megváltott parkolójegyet a vezető ülés felőli oldalon kell a szélvédőre helyezni. A parkolás díja kb. 2,- Leva/óra illetve kb. 20,- Leva/nap.

Hotel Perla
Hotel Perla
Bulgária, Napospart, Napospart
270 €/főtől * (85 752 Ft)
Hotel Zefir Beach
Hotel Zefir Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
285 €/főtől * (90 516 Ft)
Hotel Baikal
Hotel Baikal
Bulgária, Napospart, Napospart
373 €/főtől * (118 465 Ft)
Hotel Balaton
Hotel Balaton
Bulgária, Napospart, Napospart
275 €/főtől * (87 340 Ft)
smartline Meridian
smartline Meridian
Bulgária, Napospart, Napospart
347 €/főtől * (110 207 Ft)
Hotel Paradise Beach
Hotel Paradise Beach
Bulgária, Napospart, Sveti Vlas
327 €/főtől * (103 855 Ft)
Hotel Sun City
Hotel Sun City
Bulgária, Napospart, Napospart
229 €/főtől * (72 730 Ft)
Hotel Mena Palace
Hotel Mena Palace
Bulgária, Napospart, Napospart
406 €/főtől * (128 946 Ft)
Hotel Trakia
Hotel Trakia
Bulgária, Napospart, Napospart
290 €/főtől * (92 104 Ft)
Burgasz repülőjegy (DEB-BOJ-DEB)
Burgasz repülőjegy (DEB-BOJ-DEB)
Bulgária, Napospart, Burgasz repülőtér
256 €/főtől * (81 306 Ft)
Grifid Hotels Hotel Arabella
Grifid Hotels Hotel Arabella
Bulgária, Aranypart, Aranypart
37 €/főtől * (11 751 Ft)
Flamingo Grand Hotel
Flamingo Grand Hotel
Bulgária, Aranypart, Albena
38 €/főtől * (12 069 Ft)
Hotel Dolphin Marina
Hotel Dolphin Marina
Bulgária, Aranypart, Sveti Konstantin
36 €/főtől * (11 434 Ft)
Hotel Forest Beach
Hotel Forest Beach
Bulgária, Napospart, Primorsko
25 €/főtől * (7 940 Ft)
Les Magnolias Hotel
Les Magnolias Hotel
Bulgária, Napospart, Primorsko
27 €/főtől * (8 575 Ft)
Hotel Gergana Beach
Hotel Gergana Beach
Bulgária, Aranypart, Albena
36 €/főtől * (11 434 Ft)
Hotel Slavuna Beach
Hotel Slavuna Beach
Bulgária, Aranypart, Albena
30 €/főtől * (9 528 Ft)
Hotel Mura Beach
Hotel Mura Beach
Bulgária, Aranypart, Albena
27 €/főtől * (8 575 Ft)
Hotel & Appartements Caesar Palace Beach
Hotel & Appartements Caesar Palace Beach
Bulgária, Napospart, Sveti Vlas
31 €/főtől * (9 846 Ft)
Hotel Perla
Hotel Perla
Bulgária, Napospart, Napospart
18 €/főtől * (5 717 Ft)
Hotel Zefir Beach
Hotel Zefir Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
15 €/főtől * (4 764 Ft)
Hotel Burgas Beach
Hotel Burgas Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
29 €/főtől * (9 210 Ft)
HVD Club Bor
HVD Club Bor
Bulgária, Napospart, Napospart
40 €/főtől * (12 704 Ft)
Hotel Glarus Beach
Hotel Glarus Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
15 €/főtől * (4 764 Ft)
Hotel Baikal
Hotel Baikal
Bulgária, Napospart, Napospart
32 €/főtől * (10 163 Ft)
smartline Meridian
smartline Meridian
Bulgária, Napospart, Napospart
20 €/főtől * (6 352 Ft)
Hotel Chaika Resort
Hotel Chaika Resort
Bulgária, Napospart, Napospart
84 €/főtől * (26 678 Ft)
Hotel Hrizantema
Hotel Hrizantema
Bulgária, Napospart, Napospart
27 €/főtől * (8 575 Ft)
Hotel Paradise Beach
Hotel Paradise Beach
Bulgária, Napospart, Sveti Vlas
21 €/főtől * (6 670 Ft)
Nessebar Beach Resort
Nessebar Beach Resort
Bulgária, Napospart, Napospart
30 €/főtől * (9 528 Ft)
Hotel Tiara Beach
Hotel Tiara Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
32 €/főtől * (10 163 Ft)
Hotel Sun City
Hotel Sun City
Bulgária, Napospart, Napospart
19 €/főtől * (6 034 Ft)
SENTIDO Golden Star & Golden Star Family
SENTIDO Golden Star & Golden Star Family
Bulgária, Aranypart, Aranypart
37 €/főtől * (11 751 Ft)
Hotel Slavey
Hotel Slavey
Bulgária, Aranypart, Aranypart
31 €/főtől * (9 846 Ft)
Hotel Bonita Beach
Hotel Bonita Beach
Bulgária, Aranypart, Aranypart
18 €/főtől * (5 717 Ft)
smartline Madara
smartline Madara
Bulgária, Aranypart, Aranypart
30 €/főtől * (9 528 Ft)
Hotel Royal Bay
Hotel Royal Bay
Bulgária, Napospart, Elinite
25 €/főtől * (7 940 Ft)
Hotel Bellevue Beach
Hotel Bellevue Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
38 €/főtől * (12 069 Ft)
Hotel Roubin
Hotel Roubin
Bulgária, Aranypart, Sveti Konstantin
36 €/főtől * (11 434 Ft)
Amfora Hotel
Amfora Hotel
Bulgária, Napospart, Napospart
26 €/főtől * (8 258 Ft)
Hotel Mena Palace
Hotel Mena Palace
Bulgária, Napospart, Napospart
27 €/főtől * (8 575 Ft)
Hotel Bilyana Beach
Hotel Bilyana Beach
Bulgária, Napospart, Nessebar
34 €/főtől * (10 798 Ft)
Hotel St. Thomas
Hotel St. Thomas
Bulgária, Napospart, Sozopol
24 €/főtől * (7 622 Ft)
Hotel Trakia
Hotel Trakia
Bulgária, Napospart, Napospart
26 €/főtől * (8 258 Ft)
Hotel Diamond
Hotel Diamond
Bulgária, Napospart, Napospart
22 €/főtől * (6 987 Ft)
Hotel Karolina
Hotel Karolina
Bulgária, Napospart, Napospart
24 €/főtől * (7 622 Ft)
Hotel Aurora
Hotel Aurora
Bulgária, Aranypart, Sveti Konstantin
24 €/főtől * (7 622 Ft)
HVD Clubhotel Miramar
HVD Clubhotel Miramar
Bulgária, Aranypart, Obzor
37 €/főtől * (11 751 Ft)
Hotel Victoria Palace
Hotel Victoria Palace
Bulgária, Napospart, Napospart
25 €/főtől * (7 940 Ft)
Club Dobrotiza Beach
Club Dobrotiza Beach
Bulgária, Aranypart, Albena
27 €/főtől * (8 575 Ft)
Hotel Festa Panorama
Hotel Festa Panorama
Bulgária, Napospart, Nessebar
29 €/főtől * (9 210 Ft)
Hotel Magnolia
Hotel Magnolia
Bulgária, Aranypart, Albena
27 €/főtől * (8 575 Ft)
HVD Viva Club Hotel
HVD Viva Club Hotel
Bulgária, Aranypart, Aranypart
34 €/főtől * (10 798 Ft)
Sunset Resort
Sunset Resort
Bulgária, Napospart, Pomorie
51 €/főtől * (16 198 Ft)
Park Hotel Odessos
Park Hotel Odessos
Bulgária, Aranypart, Aranypart
29 €/főtől * (9 210 Ft)
Hotel Sol Nessebar Mare
Hotel Sol Nessebar Mare
Bulgária, Napospart, Nessebar
102 €/főtől * (32 395 Ft)
Elenite Holiday Village
Elenite Holiday Village
Bulgária, Napospart, Elinite
25 €/főtől * (7 940 Ft)
Hotel Imperial
Hotel Imperial
Bulgária, Napospart, Napospart
29 €/főtől * (9 210 Ft)
Hotel Dolphin
Hotel Dolphin
Bulgária, Aranypart, Sveti Konstantin
31 €/főtől * (9 846 Ft)
Grand Hotel Varna
Grand Hotel Varna
Bulgária, Aranypart, Sveti Konstantin
30 €/főtől * (9 528 Ft)
Hotel Iskar
Hotel Iskar
Bulgária, Napospart, Napospart
31 €/főtől * (9 846 Ft)
Hotel Forum
Hotel Forum
Bulgária, Napospart, Napospart
25 €/főtől * (7 940 Ft)
Hotel Marvel
Hotel Marvel
Bulgária, Napospart, Napospart
35 €/főtől * (11 116 Ft)
Hotel Kavkaz
Hotel Kavkaz
Bulgária, Napospart, Napospart
355 €/főtől * (112 748 Ft)
Hotel St. George Palace
Hotel St. George Palace
Bulgária, Napospart, Sveti Vlas
318 €/főtől * (100 997 Ft)
Hotel Julia
Hotel Julia
Bulgária, Napospart, Sveti Vlas
267 €/főtől * (84 799 Ft)
Sunset Resort
Sunset Resort
Bulgária, Napospart, Pomorie
462 €/főtől * (146 731 Ft)
Hotel Nobel
Hotel Nobel
Bulgária, Napospart, Napospart
355 €/főtől * (112 748 Ft)
Hotel Helena Sands
Hotel Helena Sands
Bulgária, Napospart, Napospart
473 €/főtől * (150 225 Ft)
Hote Wela
Hote Wela
Bulgária, Napospart, Napospart
394 €/főtől * (125 134 Ft)
Dit Evrika Beach Clubhotel
Dit Evrika Beach Clubhotel
Bulgária, Napospart, Napospart
540 €/főtől * (171 504 Ft)
Hotel & Appartements Caesar Palace Beach
Hotel & Appartements Caesar Palace Beach
Bulgária, Napospart, Sveti Vlas
500 €/főtől * (158 800 Ft)
Hotel Burgas Beach
Hotel Burgas Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
310 €/főtől * (98 456 Ft)
Hotel Glarus Beach
Hotel Glarus Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
245 €/főtől * (77 812 Ft)
Hotel Chaika Resort
Hotel Chaika Resort
Bulgária, Napospart, Napospart
300 €/főtől * (95 280 Ft)
Hotel Hrizantema
Hotel Hrizantema
Bulgária, Napospart, Napospart
308 €/főtől * (97 821 Ft)
Nessebar Beach Resort
Nessebar Beach Resort
Bulgária, Napospart, Napospart
339 €/főtől * (107 666 Ft)
Hotel Tiara Beach
Hotel Tiara Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
450 €/főtől * (142 920 Ft)
Hotel Royal Bay
Hotel Royal Bay
Bulgária, Napospart, Elinite
305 €/főtől * (96 868 Ft)
Hotel Bellevue Beach
Hotel Bellevue Beach
Bulgária, Napospart, Napospart
449 €/főtől * (142 602 Ft)
Hotel Bilyana Beach
Hotel Bilyana Beach
Bulgária, Napospart, Nessebar
385 €/főtől * (122 276 Ft)
Hotel Karolina
Hotel Karolina
Bulgária, Napospart, Napospart
290 €/főtől * (92 104 Ft)
Hotel Victoria Palace
Hotel Victoria Palace
Bulgária, Napospart, Napospart
334 €/főtől * (106 078 Ft)
Hotel Festa Panorama
Hotel Festa Panorama
Bulgária, Napospart, Nessebar
449 €/főtől * (142 602 Ft)
Sunset Resort
Sunset Resort
Bulgária, Napospart, Pomorie
558 €/főtől * (177 221 Ft)
Iberostar Sunny Beach Resort
Iberostar Sunny Beach Resort
Bulgária, Napospart, Napospart
470 €/főtől * (149 272 Ft)
Hotel Helena Sands
Hotel Helena Sands
Bulgária, Napospart, Napospart
514 €/főtől * (163 246 Ft)