Kiemelt partnereink Orex Ibusz Sun&Fun

 

Szívből jövő ígéretünk

A Neckermann valóra váltja. Ez nem egy üres szlogen. Ez a mi szívből jövő ígéretünk. Szeretné tudni, hogy ez pontosan mit jelent? Biztonságot. Megbízhatóságot. Magas minőségi színvonalat kínálatunk előkészítésekor, foglalása során – történjen az akár utazási irodában, akár online – és természetesen utazása során is. Széles választékunk kiváló, minőségi ellenőrzött ajánlatokat tartalmaz korrekt áron. Minden nap azért dolgozunk, hogy nálunk találja meg a tökéletes nyaralási ajánlatot. Szívvel-lélekkel ügyfeleinkért dolgozunk - Neckermann.

MINŐSÉG

Több, mint 21 éve csak olyan utazásokat ajánlunk, amelyekhez büszkén adjuk a nevünket!

A szállodaértékeléseket megosztjuk, hogy ezzel is segítsük Önt a tökéletes nyaralás kiválasztásában.

Odafigyelünk visszajelzésére és komolyan vesszük. Munkatársaink és partnereink folyamatosan arra törekednek, hogy következő nyaralása még az előzőnél is jobb legyen.

SZOLGÁLTATÁS

Az utazás minden fázisában rendelkezésre állunk a tervezéstől a hazatérésig.

Szívügyünk az Ön elégedettsége és ígérjük, hogy mindig e szerint cselekszünk.

Az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb. Szeretnénk, ha ismét minket választana, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy nagyszerű élményekkel gazdagodva térjen haza utazásáról.

MEGBÍZHATÓSÁG

Nyugodtan bízza ránk a részleteket és élvezze nyaralását!

Törődünk Önnel! Ígérjük, hogy mindig nyíltak és őszinték leszünk!

Mindig minden szükséges információt megadunk Önnek ahhoz, hogy utazása stresszmentes legyen.

Biztonságban van a pénze, ha nálunk foglal.

FONTOS TUDNIVALÓK

Copyright © Mammut Neckermann (Engedélyszám: U-000142/2001) 2024

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk