Kiemelt ajánlatok:
Hotel Dolphin Beach
Coral Blue Beach
Hotel Porfi Beach

Nyaralás Görögország

Rodosz

"Rodosz a Nap szigete" - 3000 évre nyúlik vissza ez a megállapítás. Helios, a Nap istene valóban nem bánt szűkmarkúan ezzel a görög szigettel: évi 300 napsütéses nappal az egyik legnapfényesebb, mediterrán úti célunk! Az egyes nyári hónapok nagyon magas hőmérsékletének felfrissítéséről a tenger felől folyamatosan érkező szél gondoskodik. Az Égei-tenger zöld szigetén pihenjenek a hosszan elnyúló strandokon, használják ki a változatos vízi sportolási lehetőségeket! A török partok közelében fekvő sziget kedvelt úti célja a szörfösöknek is. Fedezzék fel a fővárost, az óvárosban minden lépésüket átszövik a megelevenedő történelmi emlékek! Vegyenek részt a kirándulásokon, tegyenek időutazást az ókori régészeti leletek között sétálva! A hangulatos tavernákban élvezzék a görög vendégszeretetet, és kóstolják meg a helyi specialitásokat! Válasszanak igényeik szerint, Rodosz minden korosztály számára kellemes és változatos nyaralást kínál!

KULTÚR TIPP

Lindos, az egyik legjelentősebb ókori városállam egykor erős tengeri és kulturális központ volt. A hagyományos jellegű település a hófehér házakkal, a hajótulajdonosok kúriáival, a bizánci templomokkal és a kövezett utcácskákkal a fellegvár sziklájának lábainál terül el. A különböző korszakokból származó emlékek, a csodálatos kilátás a tengerre, és maga a hangulatos település elbűvölő együttest alkot.

Kos

290 km2-es területével Kos Rodosz és Karpathos után a Dodekanészosz-szigetcsoport 3. legnagyobb szigete. Kelet-nyugati irányban közel 50 km, észak-déli irányban pedig 13 km széles, 112 km hosszú partszakasszal rendelkezik. Legkeskenyebb pontján a két part között csak 1 km-es a távolság. Kos déli oldalán festői hegyvonulat húzódik, melynek legmagasabb pontja, a Dikeosz-hegy 846 m. Északra haladva a táj sík és termékeny vidékké válik. Kos város, a sziget fővárosa és egyben gazdasági, kulturális és igazgatási központja, egy sekély, széles öbölben fekszik, és 4000 évre visszanyúló, gazdag történelmének számos emlékét őrzi. Romantikus óváros, a johannita erőd, az Aszklépiosz-szentély és Hippokratész, az antik kor híres orvosának platánfája mind-mind a sziget ismertetőjegyei és tökéletes kiegészítői egy élményekben gazdag nyaralásnak. Kos híres széles, homokos és kavicsos, kristálytiszta vizű strandjairól, melyek zavartalan fürdőzést kínálnak. Az állandó szélnek köszönhetően a sziget ideális a vízi sportok kedvelői (pl. szörfösök) számára. A legszebb, homokos strandok az északi parton, Tigaki, Marmari és Mastichari környékén találhatók. A táj kitűnő továbbá gyalogtúrákhoz és nagyobb kerékpártúrákhoz is. Fedezzék fel a festői hegyi és halászfalvakat, virágzó szőlőhegyeket, termékeny völgyeket, és gyönyörködjenek a lélegzetelállító kilátásban!

KULTÚR TIPP

Az antik korban a Földközi-tenger térségében élő emberek mind Aszklépionban keresték a gyógyulást. Az egykor jelentős vallási központ környéke a mandulafenyőkkel és ciprusfákkal körülvett szentély épületegyüttesével tökéletes helyszín a feltöltődéshez. Innen gyönyörű kilátás nyílik a török partokra is. Bár a johannita lovagok számos követ felhasználtak a Kos városban található erőd építéséhez, a romoknál és a szép tájon tett kirándulás felejthetetlen élményt jelentenek! Aszklépiosz, Apollón és Korónisz, egy thesszáliai hercegnő fia, a gyógyítás istene a görög mitológiában.

Kréta/Heraklion

Görögország legnagyobb szigetén minden megtalálható, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges, egyetlen út talán nem is elegendő, hogy a természeti szépségeket mind megismerjük. Garantált, hogy itt minden alkalommal felfedezhetünk valami újdonságot! Béreljenek autót és derítsék fel akár önállóan a kis, eldugott, hangulatos, hegyi falvakat, a tipikus görög életet, és tapasztalják meg az egyedülálló görög vendégszeretetet! Látogassák meg a borairól ismert Archanest vagy a krétai kézműves hagyományokat őrző fazekas falut, Trapsanót, ahol a szigeten mindenütt közkedvelt kék kerámiák készülnek! Egy titkos tipp a sziget déli részén található Porto Loutro, melyet csak gyalogosan illetve Agia Roumeliből vagy Chora Sfakionból indulva hajóval lehet megközelíteni. Tökéletes nyugalom és pihenés várja Önöket! Nyaralásuk alkalmával ne hagyják ki a méltán híres nevezetességeket, a Knosszoszi és Fesztoszi Palota ásatásait a legjelentősebb mínosz-kori leletekkel, a lélegzetelállító, 18 km hosszú Szamaria-szurdokot vagy Chania és Rethymnon történelmi városát! Térjenek be a hangulatos tavernákba, és feltétlenül kóstolják meg a helyi specialitásokat, mint például a tipikus krétai olívaolajjal készült görög salátát és a Rakit!

NATÚR TIPP

Matala, a sziget déli partján található egykori halászfalu a 60-as években, a hippik idején vált kedvelt üdülő- és kirándulóhellyé, azonban meg tudta őrizni eredeti báját. A mitológia szerint Zeusz egy fehér bika képében egy főníciai királylánnyal, Európéval a hátán itt lépett Kréta földjére. A szép, homokos/kavicsos strandot kétoldalt barlangokkal teli, magas mészkőfalak zárják körül. A barlangokban, melyek már a neolitikum óta lakottak, korábban a hippik is letelepedtek.

Chalkidiki-félsziget

Mint Poszeidon háromágú villája, úgy nyúlik ki a Chalkidiki-félsziget déli részén a 3 földnyelv az Égei-tengerbe. Kassandrán van eltemetve a görög mitológia szerint Egalados, az óriás. A középső földnyelvet, Sithoniát Poszeidon tengeri isten fiáról, Sithonról nevezték el. A félszigettől nyugatra fekszik az Olimposzi-riviéra.  

KASSANDRA-FÉLSZIGET

NEA MOUDANIA Thessalonikitől kb. 60 km-re található. Hosszú homokos strandján egymást érik a tavernák, bárok és kávézók.

Potideától a félsziget „egyik ujjának” két széle csak 1 km-re fekszik, és híresek haléttermei.

Siviri amfiteátrumában nyaranta Kassandra-fesztivált rendeznek.

CHANIOTIBAN napnyugta után sem áll meg az élet. Az élénk hangulatot kávézók, bárok és tavernák biztosítják.

KRIOPIGI A domboldalban szerényen meghúzódó, nyugodt település, ahol homokos, lassan mélyülő, kis öblökkel szabdalt tengerpart található.

KALLITHEA nem közvetlenül a tengerpart mellett fekszik. A homokos tengerpart kb. 10 perc alatt lépcsőkön érhető el, sziklás öbleit búvároknak ajánljuk.

SIthonia-félsziget

A félsziget „első két ujja” között fekszik GERAKINA, mely pínea- erdeiről és olívaligeteiről is híres.

Psakoudia gyönyörű, homokos stranddal rendelkezik.

NIKITI, a kis festői falu közelében található Görögország egyik leghosszabb strandja (kb. 32 km).

OLIMPOSZI-RIVIÉRA

NEI PORI Az Olimposzi-Riviéra egyik legkedveltebb üdülőhelye. A több kilométer hosszan elnyúló, homokos tengerparton hangulatos éttermek, kávézók sorakoznak. Érdemes megpihenni GRITSA egyik kávézójában egy frappéval és gyönyörködni a hangulatos kikötőben. A régió egyik legkedveltebb üdülőhelye PARALIA, ami kitűnő választás, ha egy izgalmas nyaralása vágyik egy nyüzsgő településen.

Korfu

Ha Korfu egy szimfónia lenne, témája a zöld szín lehetne. A táj ezüstös olívaligeteivel, cipruszöld színeivel és hullámzó türkizével nyűgözi le az idelátogatókat. A sekély, kavicsos strandokat zölden benőtt hegyek és fehér sziklák veszik körül. Korfu kellemes klímája igazi élvezetté varázsolja a kirándulásokat. A túrák buja erdőkön, hatalmas olívaligeteken és pompás kerteken keresztül egészen a gyönyörű strandokig vagy a sziget szívében élő görögök életébe vezetnek el bennünket. Korfu város óvárosa (Kerkyraként is emlegetik) velencei hangulatával és számos látnivalóival vonzza ide a turistákat. A város csupa ellentmondás, amelyek egyben a múltat és a jelent kötik össze: középkori erődítmények, tarkán díszített lovaskocsik, ízléses üzletek, modern kávézók és ősrégi tavernák bűvölnek el bennünket.

Zakynthos

Zakynthos a Jón-tenger legdélebben fekvő szigete, melynek látképét termékeny síkságok, lankás dombok és hegyek, buja növényvilág, olívaligetek és szőlőültetvények határozzák meg. A sziget már az ókortól kezdve rengeteg művészt és utazót vonzott. Neves költők és zeneszerzők alkották itt műveiket, a festészet pedig a 17. századtól indult virágzásnak, amikor a zakynthosi festőiskolát megalapították. A legszebb strandok a sziget déli részén találhatók. Ez Zakynthos idegenforgalmi központja, ahol színvonalas szállodák, szórakozóhelyek és vízi sportolási lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat. A természet kedvelőinek inkább a sziget északi részét ajánljuk: Anafonitria hegyi falu kolostorával, a Kék Barlang, a híres öböl által rejtett hajóroncs és a romantikus naplemente Kambinál felejthetetlen élményeket nyújtanak. A búvárkodás szerelmesei a víz alatti sziklák és barlangok között hódolhatnak szenvedélyüknek.

Athén

A görög főváros történelmi emlékeivel, megszámlálhatatlanul sok üzletével és szórakozóhelyével egyszerre romantikus és modern. Ugyanúgy megtalálhatók itt a zsúfolt utcák és terek, ezerszínű kirakatok, mint a kis, szűk sikátorok. A nyüzsgő metropoliszban számos kávéház, étterem, taverna és kocsma várja a látogatókat. Éjszaka sem áll meg az élet, amikor diszkók, bárok és éjszakai klubok sokasága közül válogathatunk. Különböző népek és kultúrák keverednek Athénban, s a város legkülönbözőbb és legmeglepőbb helyein találkozhatunk ókori görög, bizánci, római valamint török látványosságokkal. A turista élvezheti, hogy a török bazárokra emlékeztető piacok mellett az egyik oldalon többezer éves, ókori romokat, míg a másikon olyan patináns, neoklasszikus palotákat fedez fel, amelyekről Athént a Mediterrán Párizs -nak nevezték.

KIRÁNDULÁSOK

Városnézés

Tekintse meg a legfontosabb látnivalókat, mint pl. az Akropolisz, a Parthenon, a Zeusz-templom, a Syntagma-tér, a Parlament és az Olimpia stadion!

Naponta 08.45 órakor.

Időtartam: kb. 3,5 óra.

Nyelv: angol.

Athén by night

Esti kirándulás Pireuszba, majd egy folklór-műsoron vehetnek részt Athén óvárosában. A program tartalmaz egy vacsorát egy tipikus helyi tavernában (italok nélkül).

Kedden, csütörtökön és szombaton 20.15 órakor. Időtartam: kb. 4 óra.

Nyelv: angol.

Gouves Waterpark Holiday Resort
Gouves Waterpark Holiday Resort
Görögország, Kréta/Heraklion, Gouves
489 €/főtől * (151 541 Ft)
Hotel Stalis Beach- Std. & App. Papas Beach
Hotel Stalis Beach- Std. & App. Papas Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
413 €/főtől * (127 989 Ft)
SENTIDO Aegean Pearl
SENTIDO Aegean Pearl
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon város
547 €/főtől * (169 515 Ft)
Hotel Jo-An Beach
Hotel Jo-An Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon-strand
450 €/főtől * (139 455 Ft)
smartline Neptuno Beach
smartline Neptuno Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Amoudara
507 €/főtől * (157 119 Ft)
smartline Dimitrios Beach
smartline Dimitrios Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon város
528 €/főtől * (163 627 Ft)
smartline Sergios
smartline Sergios
Görögország, Kréta/Heraklion, Chersonissos
450 €/főtől * (139 455 Ft)
smartline Kyknos Beach
smartline Kyknos Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Malia
503 €/főtől * (155 880 Ft)
smartline Vasia Village
smartline Vasia Village
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
506 €/főtől * (156 809 Ft)
Hotel Hersonissos Central
Hotel Hersonissos Central
Görögország, Kréta/Heraklion, Chersonissos
469 €/főtől * (145 343 Ft)
Hotel Paloma Garden
Hotel Paloma Garden
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
453 €/főtől * (140 385 Ft)
Gaia Village
Gaia Village
Görögország, Kos, Tigaki
559 €/főtől * (173 234 Ft)
Aeolos Beach Hotel
Aeolos Beach Hotel
Görögország, Kos, Lambi
571 €/főtől * (176 953 Ft)
Katrin Suites
Katrin Suites
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
549 €/főtől * (170 135 Ft)
Esperia
Esperia
Görögország, Kos, Marmari
524 €/főtől * (162 388 Ft)
Pyli Bay & Garden
Pyli Bay & Garden
Görögország, Kos, Marmari
525 €/főtől * (162 698 Ft)
Hotel Tropical Sol
Hotel Tropical Sol
Görögország, Kos, Tigaki
547 €/főtől * (169 515 Ft)
smartline More Meni Cosmopolitan
smartline More Meni Cosmopolitan
Görögország, Kos, Lambi
545 €/főtől * (168 896 Ft)
Mitsis Hotels Norida Beach
Mitsis Hotels Norida Beach
Görögország, Kos, Kardamena
538 €/főtől * (166 726 Ft)
Nina Beach
Nina Beach
Görögország, Kos, Marmari
482 €/főtől * (149 372 Ft)
Costa Angela Beach
Costa Angela Beach
Görögország, Kos, Lambi
501 €/főtől * (155 260 Ft)
Hotel Ilios
Hotel Ilios
Görögország, Kos, Tigaki
584 €/főtől * (180 982 Ft)
Hotel Zephyros
Hotel Zephyros
Görögország, Kos, Kos város
480 €/főtől * (148 752 Ft)
Hotel Imperial
Hotel Imperial
Görögország, Kos, Kos város
505 €/főtől * (156 500 Ft)
smartline More Meni Beach
smartline More Meni Beach
Görögország, Kos, Tigaki
592 €/főtől * (183 461 Ft)
smartline More Meni Residence
smartline More Meni Residence
Görögország, Kos, Tigaki
607 €/főtől * (188 109 Ft)
smartline Philippion
smartline Philippion
Görögország, Kos, Kos város
483 €/főtől * (149 682 Ft)
Hotel Letsos
Hotel Letsos
Görögország, Zakynthos, Alikanas
355 €/főtől * (110 014 Ft)
Hotel Gloria Maris
Hotel Gloria Maris
Görögország, Zakynthos, Agios Sostis
466 €/főtől * (144 413 Ft)
Studios & Appartements Celia
Studios & Appartements Celia
Görögország, Zakynthos, Vassilikos
389 €/főtől * (120 551 Ft)
smartline Princess Hotel & Studios
smartline Princess Hotel & Studios
Görögország, Zakynthos, Tsilivi
367 €/főtől * (113 733 Ft)
smartline Margarita
smartline Margarita
Görögország, Zakynthos, Laganas
587 €/főtől * (181 911 Ft)
Appartements Di Palai
Appartements Di Palai
Görögország, Zakynthos, Tsilivi
409 €/főtől * (126 749 Ft)
smartline Sunrise
smartline Sunrise
Görögország, Rodosz, Lindos
466 €/főtől * (144 413 Ft)
Hotel Sophia
Hotel Sophia
Görögország, Rodosz, Faliraki
362 €/főtől * (112 184 Ft)
smartline Ellia
smartline Ellia
Görögország, Rodosz, Lardos
439 €/főtől * (136 046 Ft)
smartline Faliraki
smartline Faliraki
Görögország, Rodosz, Faliraki
431 €/főtől * (133 567 Ft)
smartline Aquamare
smartline Aquamare
Görögország, Rodosz, Rodosz város
409 €/főtől * (126 749 Ft)
Hotel Princess Flora
Hotel Princess Flora
Görögország, Rodosz, Kalithea
408 €/főtől * (126 439 Ft)
Hotel Evi
Hotel Evi
Görögország, Rodosz, Faliraki
397 €/főtől * (123 030 Ft)
Hotel Oceanis
Hotel Oceanis
Görögország, Rodosz, Trianta
498 €/főtől * (154 330 Ft)
Hotel Ambassador
Hotel Ambassador
Görögország, Rodosz, Rodosz város
388 €/főtől * (120 241 Ft)
Medblue Fanes
Medblue Fanes
Görögország, Rodosz, Fanes
498 €/főtől * (154 330 Ft)
Hotel Forest Park
Hotel Forest Park
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon város
437 €/főtől * (135 426 Ft)
Hotel Stalis Beach- Std. & App. Papas Beach
Hotel Stalis Beach- Std. & App. Papas Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
388 €/főtől * (120 241 Ft)
Castello Village
Castello Village
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
407 €/főtől * (126 129 Ft)
Studios & Appartements Melina
Studios & Appartements Melina
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
337 €/főtől * (104 436 Ft)
Hotel Marilena
Hotel Marilena
Görögország, Kréta/Heraklion, Amoudara
439 €/főtől * (136 046 Ft)
Hotel Jo-An Beach
Hotel Jo-An Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon-strand
425 €/főtől * (131 708 Ft)
smartline Neptuno Beach
smartline Neptuno Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Amoudara
477 €/főtől * (147 822 Ft)
smartline Dimitrios Beach
smartline Dimitrios Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon város
504 €/főtől * (156 190 Ft)
smartline Sergios
smartline Sergios
Görögország, Kréta/Heraklion, Chersonissos
425 €/főtől * (131 708 Ft)
smartline Kyknos Beach
smartline Kyknos Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Malia
473 €/főtől * (146 583 Ft)
smartline Vasia Village
smartline Vasia Village
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
472 €/főtől * (146 273 Ft)
Hotel Paloma Garden
Hotel Paloma Garden
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
422 €/főtől * (130 778 Ft)
Appartements Sunrise
Appartements Sunrise
Görögország, Kos, Kos város
343 €/főtől * (106 296 Ft)
Aeolos Beach Hotel
Aeolos Beach Hotel
Görögország, Kos, Lambi
591 €/főtől * (183 151 Ft)
Pyli Bay & Garden
Pyli Bay & Garden
Görögország, Kos, Marmari
444 €/főtől * (137 596 Ft)
Hotel Tropical Sol
Hotel Tropical Sol
Görögország, Kos, Tigaki
454 €/főtől * (140 695 Ft)
smartline More Meni Cosmopolitan
smartline More Meni Cosmopolitan
Görögország, Kos, Lambi
479 €/főtől * (148 442 Ft)
Appartements Komeno Bay
Appartements Komeno Bay
Görögország, Korfu, Gouvia
296 €/főtől * (91 730 Ft)
Hotel Atlantis
Hotel Atlantis
Görögország, Kos, Lambi
512 €/főtől * (158 669 Ft)
Hotel Angela Beach
Hotel Angela Beach
Görögország, Korfu, Astrakeri
420 €/főtől * (130 158 Ft)
Hotel- Studios & App. Acharavi Beach
Hotel- Studios & App. Acharavi Beach
Görögország, Korfu, Acharavi
432 €/főtől * (133 877 Ft)
Hotel Gemini
Hotel Gemini
Görögország, Korfu, Messonghi
360 €/főtől * (111 564 Ft)
smartline More Meni Beach
smartline More Meni Beach
Görögország, Kos, Tigaki
545 €/főtől * (168 896 Ft)
Hotel Messonghi Beach
Hotel Messonghi Beach
Görögország, Korfu, Moraitika
469 €/főtől * (145 343 Ft)
smartline More Meni Residence
smartline More Meni Residence
Görögország, Kos, Tigaki
495 €/főtől * (153 401 Ft)
Hotel Popi Star
Hotel Popi Star
Görögország, Korfu, Gouvia
330 €/főtől * (102 267 Ft)
Hotel Belle Helene Beach
Hotel Belle Helene Beach
Görögország, Korfu, San George
393 €/főtől * (121 791 Ft)
smartline Philippion
smartline Philippion
Görögország, Kos, Kos város
375 €/főtől * (116 212 Ft)
Hotel Mediterranean Village
Hotel Mediterranean Village
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Paralia-Olimposzi Riviéra
99 €/főtől * (30 680 Ft)
Hotel Mediterranean Princess
Hotel Mediterranean Princess
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Paralia-Olimposzi Riviéra
75 €/főtől * (23 243 Ft)
Hotel Mediterranean Resort
Hotel Mediterranean Resort
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Paralia-Olimposzi Riviéra
63 €/főtől * (19 524 Ft)
Istion Club
Istion Club
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Potidea
243 €/főtől * (75 306 Ft)
Coral Blue Beach
Coral Blue Beach
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Gerakina
31 €/főtől * (9 607 Ft)
Hotel Kriopigi Beach
Hotel Kriopigi Beach
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Kriopigi
99 €/főtől * (30 680 Ft)
Bungalows Philoxenia
Bungalows Philoxenia
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Psakoudia
105 €/főtől * (32 539 Ft)
Hotel Dolphin Beach
Hotel Dolphin Beach
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Possidi
18 €/főtől * (5 578 Ft)
Hotel Porfi Beach
Hotel Porfi Beach
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Nikiti
47 €/főtől * (14 565 Ft)
Hotel Sousouras
Hotel Sousouras
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Chanioti
116 €/főtől * (35 948 Ft)
Hotel Iris Beach
Hotel Iris Beach
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Siviris
75 €/főtől * (23 243 Ft)
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Kallithea
150 €/főtől * (46 485 Ft)
Hotel & Bungalows Pallini Beach
Hotel & Bungalows Pallini Beach
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Kallithea
107 €/főtől * (33 159 Ft)
Hotel Potidea Golden Beach
Hotel Potidea Golden Beach
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Potidea
105 €/főtől * (32 539 Ft)
Hotel Evilion Beach
Hotel Evilion Beach
Görögország, Chalkidiki-félsziget, Neo Pori-Olimposzi Riviéra
70 €/főtől * (21 693 Ft)
Caretta Village
Caretta Village
Görögország, Zakynthos, Kalamaki
612 €/főtől * (189 659 Ft)
SENTIDO Alexandra Beach Resort
SENTIDO Alexandra Beach Resort
Görögország, Zakynthos, Planos
642 €/főtől * (198 956 Ft)
Hotel Diana Palace
Hotel Diana Palace
Görögország, Zakynthos, Argassi
583 €/főtől * (180 672 Ft)
Hotel Caravel Zante
Hotel Caravel Zante
Görögország, Zakynthos, Planos
546 €/főtől * (169 205 Ft)
The Bay Hotel & Suites
The Bay Hotel & Suites
Görögország, Zakynthos, Vassilikos
716 €/főtől * (221 888 Ft)
Hotel Poseidon Beach
Hotel Poseidon Beach
Görögország, Zakynthos, Laganas
593 €/főtől * (183 771 Ft)
SENTIDO Louis Plagos Beach
SENTIDO Louis Plagos Beach
Görögország, Zakynthos, Tsilivi
666 €/főtől * (206 393 Ft)
Hotel Golden Sun
Hotel Golden Sun
Görögország, Zakynthos, Kalamaki
556 €/főtől * (172 304 Ft)
Hotel Zante Park
Hotel Zante Park
Görögország, Zakynthos, Laganas
522 €/főtől * (161 768 Ft)
Hotel Louis Zante Beach
Hotel Louis Zante Beach
Görögország, Zakynthos, Laganas
713 €/főtől * (220 959 Ft)
Hotel Galaxy
Hotel Galaxy
Görögország, Zakynthos, Laganas
536 €/főtől * (166 106 Ft)
Tsamis Zante Resort & Spa
Tsamis Zante Resort & Spa
Görögország, Zakynthos, Planos
619 €/főtől * (191 828 Ft)
Zante Village
Zante Village
Görögország, Zakynthos, Alikanas
405 €/főtől * (125 509 Ft)
Medblue Kremasti
Medblue Kremasti
Görögország, Rodosz, Trianta
481 €/főtől * (149 062 Ft)
Miraluna Village & Spa
Miraluna Village & Spa
Görögország, Rodosz, Kiotari
475 €/főtől * (147 203 Ft)
Mitsis Hotels Faliraki Beach
Mitsis Hotels Faliraki Beach
Görögország, Rodosz, Faliraki
551 €/főtől * (170 755 Ft)
SENTIDO Apollo Blue
SENTIDO Apollo Blue
Görögország, Rodosz, Faliraki
543 €/főtől * (168 276 Ft)
SunConnect Evita
SunConnect Evita
Görögország, Rodosz, Faliraki
487 €/főtől * (150 921 Ft)
Mitsis Hotels Grand Hotel
Mitsis Hotels Grand Hotel
Görögország, Rodosz, Rodosz város
549 €/főtől * (170 135 Ft)
Blue Bay Beach Hotel
Blue Bay Beach Hotel
Görögország, Rodosz, Trianta
453 €/főtől * (140 385 Ft)
Hotel Lutania Beach
Hotel Lutania Beach
Görögország, Rodosz, Kolymbia
453 €/főtől * (140 385 Ft)
Mitsis Alila Resort & Spa
Mitsis Alila Resort & Spa
Görögország, Rodosz, Faliraki
521 €/főtől * (161 458 Ft)
Hotel Dionysos
Hotel Dionysos
Görögország, Rodosz, Trianta-Ixia
402 €/főtől * (124 580 Ft)
Mitsis Hotels Petit Palais
Mitsis Hotels Petit Palais
Görögország, Rodosz, Rodosz város
465 €/főtől * (144 104 Ft)
SENTIDO Ixian Grand
SENTIDO Ixian Grand
Görögország, Rodosz, Trianta-Ixia
515 €/főtől * (159 599 Ft)
smartline Cosmopolitan
smartline Cosmopolitan
Görögország, Rodosz, Trianta
487 €/főtől * (150 921 Ft)
SunConnect Kolymbia Star
SunConnect Kolymbia Star
Görögország, Rodosz, Kolymbia
441 €/főtől * (136 666 Ft)
SENTIDO Lindos Bay
SENTIDO Lindos Bay
Görögország, Rodosz, Lindos
487 €/főtől * (150 921 Ft)
Hotel Ibiscus
Hotel Ibiscus
Görögország, Rodosz, Rodosz város
424 €/főtől * (131 398 Ft)
Primasol Miraluna Seaside
Primasol Miraluna Seaside
Görögország, Rodosz, Kiotari
453 €/főtől * (140 385 Ft)
SENTIDO Elounda Blu
SENTIDO Elounda Blu
Görögország, Kréta/Heraklion, Elounda
505 €/főtől * (156 500 Ft)
Hotel Vantaris Beach
Hotel Vantaris Beach
Görögország, Kréta/Chania, Georgioupolis
605 €/főtől * (187 490 Ft)
Hotel Maritimo Beach
Hotel Maritimo Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
417 €/főtől * (129 228 Ft)
Hotel Maravel Land
Hotel Maravel Land
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon-strand
406 €/főtől * (125 819 Ft)
Fereneki Resort & Spa
Fereneki Resort & Spa
Görögország, Kréta/Chania, Georgioupolis
450 €/főtől * (139 455 Ft)
Residence Villas
Residence Villas
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
387 €/főtől * (119 931 Ft)
Iberostar Creta Mare
Iberostar Creta Mare
Görögország, Kréta/Heraklion, Panormo
480 €/főtől * (148 752 Ft)
Iberostar Creta Marine
Iberostar Creta Marine
Görögország, Kréta/Heraklion, Panormo
486 €/főtől * (150 611 Ft)
Hotel & Bungalows Katrin
Hotel & Bungalows Katrin
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
457 €/főtől * (141 624 Ft)
CHC Athina Palace Resort
CHC Athina Palace Resort
Görögország, Kréta/Heraklion, Agia Pelagia
521 €/főtől * (161 458 Ft)
SENTIDO Vasia Resort & Spa
SENTIDO Vasia Resort & Spa
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
540 €/főtől * (167 346 Ft)
Hotel Stella Village
Hotel Stella Village
Görögország, Kréta/Heraklion, Analipsis
473 €/főtől * (146 583 Ft)
Hotel Stella Palace
Hotel Stella Palace
Görögország, Kréta/Heraklion, Analipsis
535 €/főtől * (165 797 Ft)
Mitsis Laguna Exclusive Resort & Spa
Mitsis Laguna Exclusive Resort & Spa
Görögország, Kréta/Heraklion, Chersonissos-Anissaras
550 €/főtől * (170 445 Ft)
Pilot Beach Resort
Pilot Beach Resort
Görögország, Kréta/Chania, Georgioupolis
765 €/főtől * (237 073 Ft)
Hotel Ermioni Beach
Hotel Ermioni Beach
Görögország, Kréta/Chania, Georgioupolis
496 €/főtől * (153 710 Ft)
SENTIDO Blue Sea Beach
SENTIDO Blue Sea Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
509 €/főtől * (157 739 Ft)
smartline Village Resort & Waterpark
smartline Village Resort & Waterpark
Görögország, Kréta/Heraklion, Chersonissos
472 €/főtől * (146 273 Ft)
CHC Sea Side Resort & Spa
CHC Sea Side Resort & Spa
Görögország, Kréta/Heraklion, Agia Pelagia
530 €/főtől * (164 247 Ft)
smartline Rethymno Residence
smartline Rethymno Residence
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon-strand
424 €/főtől * (131 398 Ft)
Hotel Cactus Beach
Hotel Cactus Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
460 €/főtől * (142 554 Ft)
Iberostar Creta Panorama
Iberostar Creta Panorama
Görögország, Kréta/Heraklion, Panormo
469 €/főtől * (145 343 Ft)
SENTIDO Pearl Beach
SENTIDO Pearl Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon város
486 €/főtől * (150 611 Ft)
Hotel Vantaris Palace
Hotel Vantaris Palace
Görögország, Kréta/Chania, Georgioupolis
659 €/főtől * (204 224 Ft)
Star Beach Village & Waterpark
Star Beach Village & Waterpark
Görögország, Kréta/Heraklion, Chersonissos
545 €/főtől * (168 896 Ft)
SunConnect Zorbas Village
SunConnect Zorbas Village
Görögország, Kréta/Heraklion, Chersonissos-Anissaras
501 €/főtől * (155 260 Ft)
Dimitrios Village Beach Resort
Dimitrios Village Beach Resort
Görögország, Kréta/Heraklion, Rethymnon város
560 €/főtől * (173 544 Ft)
Mitsis Hotels Blue Domes Resort & Spa
Mitsis Hotels Blue Domes Resort & Spa
Görögország, Kos, Kardamena
679 €/főtől * (210 422 Ft)
SENTIDO Carda Beach
SENTIDO Carda Beach
Görögország, Kos, Kardamena
647 €/főtől * (200 505 Ft)
Hotel Marilena
Hotel Marilena
Görögország, Korfu, Ipsos
367 €/főtől * (113 733 Ft)
Astir Odysseus
Astir Odysseus
Görögország, Kos, Tigaki
653 €/főtől * (202 365 Ft)
Mareblue Beach Resort
Mareblue Beach Resort
Görögország, Korfu, Agios Spyridon
457 €/főtől * (141 624 Ft)
SENTIDO Port Royal Villas & Spa
SENTIDO Port Royal Villas & Spa
Görögország, Rodosz, Kolymbia
599 €/főtől * (185 630 Ft)
Hotel San Antonio
Hotel San Antonio
Görögország, Korfu, Kalami
338 €/főtől * (104 746 Ft)
Kipriotis Panorama & Suites
Kipriotis Panorama & Suites
Görögország, Kos, Psalidi
565 €/főtől * (175 094 Ft)
smartline Kipriotis Hippocrates
smartline Kipriotis Hippocrates
Görögország, Kos, Psalidi
604 €/főtől * (187 180 Ft)
Mitsis Hotels Summer Palace
Mitsis Hotels Summer Palace
Görögország, Kos, Kardamena
579 €/főtől * (179 432 Ft)
Roda Garden Village
Roda Garden Village
Görögország, Korfu, Acharavi
411 €/főtől * (127 369 Ft)
Hotel Corfu Pelagos
Hotel Corfu Pelagos
Görögország, Korfu, Moraitika
360 €/főtől * (111 564 Ft)
Kipriotis Village
Kipriotis Village
Görögország, Kos, Psalidi
673 €/főtől * (208 563 Ft)
Mitsis Hotels Family Village
Mitsis Hotels Family Village
Görögország, Kos, Kardamena
455 €/főtől * (141 005 Ft)
Sandy Beach
Sandy Beach
Görögország, Kos, Marmari
625 €/főtől * (193 688 Ft)
Cyprotel Almyros Natura
Cyprotel Almyros Natura
Görögország, Korfu, Acharavi
461 €/főtől * (142 864 Ft)
Aeolos Beach Resort
Aeolos Beach Resort
Görögország, Korfu, Perama
441 €/főtől * (136 666 Ft)
Kontokali Bay Resort & Spa
Kontokali Bay Resort & Spa
Görögország, Korfu, Kontokali
554 €/főtől * (171 685 Ft)
Mitsis Hotels Ramira Beach
Mitsis Hotels Ramira Beach
Görögország, Kos, Psalidi
612 €/főtől * (189 659 Ft)
Continental Palace
Continental Palace
Görögország, Kos, Kos város
512 €/főtől * (158 669 Ft)
Hotel Delfinia
Hotel Delfinia
Görögország, Korfu, Moraitika
470 €/főtől * (145 653 Ft)
Hotel Odysseus
Hotel Odysseus
Görögország, Korfu, Paleokastritsa
372 €/főtől * (115 283 Ft)
Hotel Paleo Art Nouveau
Hotel Paleo Art Nouveau
Görögország, Korfu, Paleokastritsa
456 €/főtől * (141 314 Ft)
SENTIDO Apollo Palace
SENTIDO Apollo Palace
Görögország, Korfu, Messonghi
450 €/főtől * (139 455 Ft)
Hotel Potamaki Beach
Hotel Potamaki Beach
Görögország, Korfu, Benitzes
334 €/főtől * (103 507 Ft)
Mitsis Roda Beach Resort & Spa
Mitsis Roda Beach Resort & Spa
Görögország, Korfu, Acharavi-Roda
443 €/főtől * (137 286 Ft)
SunConnect Kipriotis Aqualand
SunConnect Kipriotis Aqualand
Görögország, Kos, Psalidi
603 €/főtől * (186 870 Ft)
smartline Sunrise
smartline Sunrise
Görögország, Rodosz, Lindos
307 €/főtől * (95 139 Ft)
Medblue Kremasti
Medblue Kremasti
Görögország, Rodosz, Trianta
315 €/főtől * (97 619 Ft)
Mitsis Hotels Rodos Maris Resort & Spa
Mitsis Hotels Rodos Maris Resort & Spa
Görögország, Rodosz, Kiotari
449 €/főtől * (139 145 Ft)
Miraluna Village & Spa
Miraluna Village & Spa
Görögország, Rodosz, Kiotari
335 €/főtől * (103 816 Ft)
Hotel Lymberia
Hotel Lymberia
Görögország, Rodosz, Faliraki
283 €/főtől * (87 702 Ft)
Mitsis Hotels Faliraki Beach
Mitsis Hotels Faliraki Beach
Görögország, Rodosz, Faliraki
515 €/főtől * (159 599 Ft)
SENTIDO Apollo Blue
SENTIDO Apollo Blue
Görögország, Rodosz, Faliraki
496 €/főtől * (153 710 Ft)
SunConnect Evita
SunConnect Evita
Görögország, Rodosz, Faliraki
309 €/főtől * (95 759 Ft)
smartline Ellia
smartline Ellia
Görögország, Rodosz, Lardos
287 €/főtől * (88 941 Ft)
Mitsis Hotels Grand Hotel
Mitsis Hotels Grand Hotel
Görögország, Rodosz, Rodosz város
491 €/főtől * (152 161 Ft)
smartline Faliraki
smartline Faliraki
Görögország, Rodosz, Faliraki
291 €/főtől * (90 181 Ft)
Blue Bay Beach Hotel
Blue Bay Beach Hotel
Görögország, Rodosz, Trianta
311 €/főtől * (96 379 Ft)
Hotel Lutania Beach
Hotel Lutania Beach
Görögország, Rodosz, Kolymbia
309 €/főtől * (95 759 Ft)
smartline Aquamare
smartline Aquamare
Görögország, Rodosz, Rodosz város
272 €/főtől * (84 293 Ft)
Mitsis Alila Resort & Spa
Mitsis Alila Resort & Spa
Görögország, Rodosz, Faliraki
454 €/főtől * (140 695 Ft)
Hotel Princess Flora
Hotel Princess Flora
Görögország, Rodosz, Kalithea
271 €/főtől * (83 983 Ft)
SENTIDO Ixian All Suites
SENTIDO Ixian All Suites
Görögország, Rodosz, Trianta-Ixia
381 €/főtől * (118 072 Ft)
Hotel Dionysos
Hotel Dionysos
Görögország, Rodosz, Trianta-Ixia
282 €/főtől * (87 392 Ft)

Görögország, Rodosz, Rodosz város
297 €/főtől * (92 040 Ft)
Hotel Oceanis
Hotel Oceanis
Görögország, Rodosz, Trianta
307 €/főtől * (95 139 Ft)
Mitsis Hotels Petit Palais
Mitsis Hotels Petit Palais
Görögország, Rodosz, Rodosz város
309 €/főtől * (95 759 Ft)
Hotel Kamari Beach
Hotel Kamari Beach
Görögország, Rodosz, Lardos
295 €/főtől * (91 421 Ft)
SENTIDO Ixian Grand
SENTIDO Ixian Grand
Görögország, Rodosz, Trianta-Ixia
339 €/főtől * (105 056 Ft)
smartline Cosmopolitan
smartline Cosmopolitan
Görögország, Rodosz, Trianta
320 €/főtől * (99 168 Ft)
SunConnect Kolymbia Star
SunConnect Kolymbia Star
Görögország, Rodosz, Kolymbia
325 €/főtől * (100 717 Ft)

Görögország, Rodosz, Kolymbia
362 €/főtől * (112 184 Ft)
SENTIDO Lindos Bay
SENTIDO Lindos Bay
Görögország, Rodosz, Lindos
311 €/főtől * (96 379 Ft)
Hotel Ibiscus
Hotel Ibiscus
Görögország, Rodosz, Rodosz város
294 €/főtől * (91 111 Ft)
Venezia Hotel
Venezia Hotel
Görögország, Rodosz, Faliraki
272 €/főtől * (84 293 Ft)
Primasol Miraluna Seaside
Primasol Miraluna Seaside
Görögország, Rodosz, Kiotari
312 €/főtől * (96 689 Ft)
SENTIDO Elounda Blu
SENTIDO Elounda Blu
Görögország, Kréta/Heraklion, Elounda
308 €/főtől * (95 449 Ft)
Hotel Maritimo Beach
Hotel Maritimo Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
266 €/főtől * (82 433 Ft)
Hotel Stalis Beach- Std. & App. Papas Beach
Hotel Stalis Beach- Std. & App. Papas Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
259 €/főtől * (80 264 Ft)
SENTIDO Vasia Resort & Spa
SENTIDO Vasia Resort & Spa
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
287 €/főtől * (88 941 Ft)
Castello Village
Castello Village
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
266 €/főtől * (82 433 Ft)
smartline Kyknos Beach
smartline Kyknos Beach
Görögország, Kréta/Heraklion, Malia
274 €/főtől * (84 913 Ft)
smartline Vasia Village
smartline Vasia Village
Görögország, Kréta/Heraklion, Sissi
280 €/főtől * (86 772 Ft)
Hotel Paloma Garden
Hotel Paloma Garden
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
265 €/főtől * (82 124 Ft)
Mitsis Hotels Blue Domes Resort & Spa
Mitsis Hotels Blue Domes Resort & Spa
Görögország, Kos, Kardamena
513 €/főtől * (158 979 Ft)
SENTIDO Carda Beach
SENTIDO Carda Beach
Görögország, Kos, Kardamena
365 €/főtől * (113 113 Ft)
Gaia Village
Gaia Village
Görögország, Kos, Tigaki
318 €/főtől * (98 548 Ft)
Hotel Marilena
Hotel Marilena
Görögország, Korfu, Ipsos
289 €/főtől * (89 561 Ft)
Astir Odysseus
Astir Odysseus
Görögország, Kos, Tigaki
360 €/főtől * (111 564 Ft)
Mareblue Beach Resort
Mareblue Beach Resort
Görögország, Korfu, Agios Spyridon
343 €/főtől * (106 296 Ft)
Aeolos Beach Hotel
Aeolos Beach Hotel
Görögország, Kos, Lambi
309 €/főtől * (95 759 Ft)
Katrin Suites
Katrin Suites
Görögország, Kréta/Heraklion, Stalis
295 €/főtől * (91 421 Ft)
Esperia
Esperia
Görögország, Kos, Marmari
303 €/főtől * (93 900 Ft)

Görögország, Korfu, Sidari
253 €/főtől * (78 405 Ft)

Görögország, Kréta/Heraklion, Malia
287 €/főtől * (88 941 Ft)
Pyli Bay & Garden
Pyli Bay & Garden
Görögország, Kos, Marmari
288 €/főtől * (89 251 Ft)
Hotel San Antonio
Hotel San Antonio
Görögország, Korfu, Kalami
264 €/főtől * (81 814 Ft)
Hotel Tropical Sol
Hotel Tropical Sol
Görögország, Kos, Tigaki
302 €/főtől * (93 590 Ft)
Kipriotis Panorama & Suites
Kipriotis Panorama & Suites
Görögország, Kos, Psalidi
336 €/főtől * (104 126 Ft)
smartline Kipriotis Hippocrates
smartline Kipriotis Hippocrates
Görögország, Kos, Psalidi
328 €/főtől * (101 647 Ft)
smartline More Meni Cosmopolitan
smartline More Meni Cosmopolitan
Görögország, Kos, Lambi
313 €/főtől * (96 999 Ft)
Mitsis Hotels Norida Beach
Mitsis Hotels Norida Beach
Görögország, Kos, Kardamena
382 €/főtől * (118 382 Ft)
Mitsis Hotels Summer Palace
Mitsis Hotels Summer Palace
Görögország, Kos, Kardamena
435 €/főtől * (134 807 Ft)
Roda Garden Village
Roda Garden Village
Görögország, Korfu, Acharavi
322 €/főtől * (99 788 Ft)
Hotel Corfu Pelagos
Hotel Corfu Pelagos
Görögország, Korfu, Moraitika
280 €/főtől * (86 772 Ft)
Kipriotis Village
Kipriotis Village
Görögország, Kos, Psalidi
329 €/főtől * (101 957 Ft)
Nina Beach
Nina Beach
Görögország, Kos, Marmari
280 €/főtől * (86 772 Ft)
Mitsis Hotels Family Village
Mitsis Hotels Family Village
Görögország, Kos, Kardamena
365 €/főtől * (113 113 Ft)
Hotel Atlantis
Hotel Atlantis
Görögország, Kos, Lambi
340 €/főtől * (105 366 Ft)
Sandy Beach
Sandy Beach
Görögország, Kos, Marmari
372 €/főtől * (115 283 Ft)
Costa Angela Beach
Costa Angela Beach
Görögország, Kos, Lambi
285 €/főtől * (88 322 Ft)
Cyprotel Almyros Natura
Cyprotel Almyros Natura
Görögország, Korfu, Acharavi
351 €/főtől * (108 775 Ft)
Hotel Angela Beach
Hotel Angela Beach
Görögország, Korfu, Astrakeri
302 €/főtől * (93 590 Ft)
Studios & Appartements Akis
Studios & Appartements Akis
Görögország, Korfu, San George
262 €/főtől * (81 194 Ft)
Hotel Ilios
Hotel Ilios
Görögország, Kos, Tigaki
319 €/főtől * (98 858 Ft)
Hotel Zephyros
Hotel Zephyros
Görögország, Kos, Kos város
273 €/főtől * (84 603 Ft)
Mitsis Hotels Ramira Beach
Mitsis Hotels Ramira Beach
Görögország, Kos, Psalidi
467 €/főtől * (144 723 Ft)
Continental Palace
Continental Palace
Görögország, Kos, Kos város
309 €/főtől * (95 759 Ft)
Hotel Imperial
Hotel Imperial
Görögország, Kos, Kos város
289 €/főtől * (89 561 Ft)
smartline More Meni Beach
smartline More Meni Beach
Görögország, Kos, Tigaki
334 €/főtől * (103 507 Ft)
smartline More Meni Residence
smartline More Meni Residence
Görögország, Kos, Tigaki
319 €/főtől * (98 858 Ft)
SunConnect Kipriotis Aqualand
SunConnect Kipriotis Aqualand
Görögország, Kos, Psalidi
323 €/főtől * (100 098 Ft)
smartline Philippion
smartline Philippion
Görögország, Kos, Kos város
273 €/főtől * (84 603 Ft)