Görögország

Görögország

Görögország - www.neckermann.hu

Görögország 15000 km hosszú partvidékkel és évi 300 napsütéses nappal kedvez a tengerparti nyaralás szerelmeseinek. A görög szigetek közül a legnépszerűbb Kréta, Rodosz, Zakynthos, Korfu melyeken egymást érik a szebbnél-szebb homokos strandok. Bár Görögország repülővel, autóval és hajóval is könnyen elérhető, mégis már rögtön érezhetjük, hogy a görögök mentalitása mennyire eltér a nálunk tapasztalhatótól. A nyugalom, a számunkra megszokottnál sokkal lassabb életvitel üdítően hat ránk. Egyetlen görögországi nyaralás sem teljes az eredeti görög konyha és az ókori görög kultúra megismerése nélkül. Térjenek be a hangulatos görög tavernákba, kóstolják meg a helyi specialitásokat, majd fedezzék fel Görögország látnivalóit.

 • Kedvező ár-érték arány - www.neckermann.hu

  Kedvező ár-érték arány

 • All Inclusive szállodák - www.neckermann.hu

  All Inclusive szállodák

 • Családbarát üdülőhely - www.neckermann.hu

  Családbarát üdülőhely

 • Kultúrális programok - www.neckermann.hu

  Kultúrális programok

Görög szigetek repülővel:

Korfu
Korfu

Korfu a legzöldebb görög sziget. Sokak szerint itt találhatóak Görögország legszebb tengerpartjai.

Rodosz
Rodosz

Rodoszt, a festői görög szigetet a Nap szigetének is hívják, hiszen évi 300 napsütéses nappal az egyik legnapfényesebb mediterrán úti célunk!

Kréta
Kréta

A szigetre látogatókat nem csupán a rengeteg történelmi emlék, hanem a változatos tájak, a különleges tengerpartok, a finom krétai konyha és a helyiek vendégszeretete vonzza.

Zakynthos
Zakynthos

A Jón-tenger legdélebben fekvő szigetének látképét termékeny síkságok, lankás dombok és hegyek, buja növényvilág, olívaligetek és szőlőültetvények határozzák meg.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2022 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk