Horvátország

Horvátország

Horvátország - www.neckermann.hu

Napsütötte tengerpartok, modern városok, kávézók, látványos tájak – ez mind megtalálható Horvátországban. Családok és párok számára is kitűnő választás, ha szeretnének együtt kikapcsolódni. A Plitvicei tavak felfedezése, Split óvárosának bebarangolása, a sibeniki Szent Jakab katedrális megtekintése vagy egy hangulatos bárban ücsörgés, csak néhány példa a számos látnivaló és program közül. Ha szeret a természetben lenni és kedveli a szabadtéri programokat, akkor Horvátország remek választás. A 8 Nemzeti Park, az érintetlen természet és a vadvilág felfedezése hatalmas élményt nyújt mindenki számára. Európa egyik legnaposabb országa. Tavasszal a napos órák száma átlagosan 12 óra/nap, míg nyáron 13 óra/nap. A legmelegebb időszak július és augusztus.

kiemelt horvát régióink:

Észak-Dalmácia
Észak-Dalmácia

Zágráb és környéke számos emlékművel és múzeummal várja az érdeklődőket, melyek felfedezése kiegészítheti a tengerparti nyaralást.

Közép-Dalmácia
Közép-Dalmácia

Fedezze fel a romantikus öblöket, a sziklás és kavicsos, kristálytiszta strandokat! Ideális választás egy aktív üdüléshez.

Dél-Dalmácia
Dél-Dalmácia

A szigeteken kis fürdőzésre alkalmas öblök, szép óvárosok és kikötők, rengeteg sport- és szórakozási lehetőség várják az idelátogatókat!

Isztria
Isztria

Az Adria gyöngyszeme: csodaszép mediterrán természet, több mint 6.000 km hosszú tengerpart, rengeteg gyönyörű öböl és romantikus sikátorok. Minden adott egy felejthetetlen, élményteli nyaraláshoz.

Krk-sziget
Krk-sziget

Derítse fel az egyedülálló hangulattal bíró városokat, az elegáns szállodákat! A világ minden tájáról érkeznek ide turisták.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2021 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk