Városlátogatás

Városlátogatás: A legizgalmasabb városok kedvező áron

Még maradt néhány nap szabadsága és változatosságra, kultúrára, városnézésre vagy vásárlásra vágyik valamelyik izgalmas nagyvárosban?Akkor döntsön bármely városlátogatásunk mellett. Ajánlataink széles választéka közül választhat kedvező áron. Kínálatunkban évek óta szerepelnek a „klasszikus” európai városok, melyek csak szállásként vagy repülős csomagként is elérhetőek. Az olasz és spanyol városok mellett továbbra is kedvelt Prága vagy Bécs, ahova akár autóval vagy vonattal is el lehet utazni egy hosszú hétvégére. Készítsen Ön is fotót az Eiffel-toronyról, csodálja meg a Sagrada Familiát vagy látogassa meg a Szent Péter-bazilikát.
 

Legnépszerűbb városlátogató úti célok

London, Barcelona, Párizs, Róma talán a legkedveltebbek, de ezt a felsorolást még lehetne folytatni... Önnek van kedvenc városa? Szeret visszatérni egy városba, hogy más aspektusból is fel tudja fedezni? Vagy inkább mindig valami új úti célt keres? Ajánlataink között reméljük megtalálja a megfelelőt! A tipikus városlátogatás mellett érdemes rákeresni a különböző eseményekre is, melyek egy adott városban kerülnek megrendezésre. Ez lehet egy focimeccs vagy bármilyen más sportesemény, fesztivál, koncert vagy éppen egy szakmai kiállítás. Természetesen egy hosszú hétvége vagy pl. a Valentin nap is kifejezetten jó alkalom arra, hogy felfedezzük Európa nagyvárosait.

Városok a 'la carte

Izrael
Izrael

Hegy, sivatag, tenger és tó - ez mind jellemzi Izraelt. Fedezze fel a bazárokat és a híres Karmel piacot!

Svájc
Svájc

Svájc a sportot kedvelő, a wellness & spa, a művészet és a kultúra paradicsoma.

Velence
Velence

Fedezze fel Olaszország egyik legnépszerűbb úti célját. A középkori épületeknek, a fényűző palotáknak, templomoknak és a csatornák sokaságának köszönhetően felejthetetlen hangulatban lesz részük.

USA

New York
New York

Fedezze fel a Nagy Almát, Amerika legmozgalmasabb városát, mely csupa vibrálás és energia!

Miami
Miami

Az egyik legfiatalabb amerikai város, ahol fehérhomokos part és pálmafák, pezsgő éjszakai élet és szórakozóhelyek sokasága kápráztatják el az ide érkezőket.

Németország

Berlin
Berlin

Múzeumok, kiállítások, koncertek, partik és sportesemények sokasága várja az idelátogatókat.

München
München

A bajor metropolisz a tradíció és a modernitás ötvözete. Tapasztalja meg Ön is a híres Oktoberfest hangulatát!

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2020 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk