Kiemelt partnereink Orex Ibusz Sun&Fun
Városlátogatás

Városlátogatás: A legizgalmasabb városok kedvező áron

Még maradt néhány nap szabadsága és változatosságra, kultúrára, városnézésre vagy vásárlásra vágyik valamelyik izgalmas nagyvárosban?Akkor döntsön bármely városlátogatásunk mellett. Ajánlataink széles választéka közül választhat kedvező áron. Kínálatunkban évek óta szerepelnek a „klasszikus” európai városok, melyek csak szállásként vagy repülős csomagként is elérhetőek. Az olasz és spanyol városok mellett továbbra is kedvelt Prága vagy Bécs, ahova akár autóval vagy vonattal is el lehet utazni egy hosszú hétvégére. Készítsen Ön is fotót az Eiffel-toronyról, csodálja meg a Sagrada Familiát vagy látogassa meg a Szent Péter-bazilikát.
 

Legnépszerűbb városlátogató úti célok

London, Barcelona, Párizs, Róma talán a legkedveltebbek, de ezt a felsorolást még lehetne folytatni... Önnek van kedvenc városa? Szeret visszatérni egy városba, hogy más aspektusból is fel tudja fedezni? Vagy inkább mindig valami új úti célt keres? Ajánlataink között reméljük megtalálja a megfelelőt! A tipikus városlátogatás mellett érdemes rákeresni a különböző eseményekre is, melyek egy adott városban kerülnek megrendezésre. Ez lehet egy focimeccs vagy bármilyen más sportesemény, fesztivál, koncert vagy éppen egy szakmai kiállítás. Természetesen egy hosszú hétvége vagy pl. a Valentin nap is kifejezetten jó alkalom arra, hogy felfedezzük Európa nagyvárosait.

Legnépszerűbb városok

Barcelona
Barcelona

Ismerje meg Gaudí munkáit, sétáljon végig a "La Rambla"-n vagy kapcsolódjon ki a tengerparton!

Róma
Róma

A kultúra, a művészet, a divat, az építészet, és a történelem eklektikus keveréke.

Prága
Prága

Foglaljon le egy eseménydús, hosszú hétvégét és fedezze fel a történelmi Prágát!

Athén
Athén

Fedezzze fel az ókori Athén csodáit az Akropoliszon, ahol a történelem él a Parthenon ősi romjai között!

London
London

Hagyja, hogy London Önt is elvarázsolja látnivalóival napközben és éjszaka!

Velence
Velence

Fedezze fel Olaszország egyik legnépszerűbb úti célját. A középkori épületeknek, a fényűző palotáknak, templomoknak és a csatornák sokaságának köszönhetően felejthetetlen hangulatban lesz részük.

Isztambul
Isztambul

Egy különleges város, ahol kiválóan megfér a fejlett nyugatias és a hagyományos, konzervatívabb életforma is.

Berlin
Berlin

Múzeumok, kiállítások, koncertek, partik és sportesemények sokasága várja az idelátogatókat.

Párizs
Párizs

Sétáljon az Eiffel-torony lábainál, és gyönyörködjön a város panorámájában a csillogó folyóparton!

Kairó
Kairó

Merüljön el az ókori Egyiptom titokzatos világában, ahol a fáraók kincsei és a hatalmas templomok mesélnek az egyiptomi civilizáció dicsőségéről!

New York
New York

Fedezze fel a Nagy Almát, Amerika legmozgalmasabb városát, mely csupa vibrálás és energia!

Miami
Miami

Az egyik legfiatalabb amerikai város, ahol fehérhomokos part és pálmafák, pezsgő éjszakai élet és szórakozóhelyek sokasága kápráztatják el az ide érkezőket.

FONTOS TUDNIVALÓK

Copyright © Mammut Neckermann (Engedélyszám: U-000142/2001) 2024

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk