Utasbiztosítás

Utasbiztosításokhoz kapcsolódó dokumentumok - www.neckermann.hu

 

Kössön utasbiztosítást Online, ide kattintva!

 

Dokumentumok:

ATLASZ Díjtáblázat  

Utasbiztosítás szabályzat (Atlasz BBP, BBP Plusz)  

Menetjegy biztosítás szabályzat  

Fakultatív útlemondás biztosítás szabályzat  
 

Az elmúlt időszakban a COVID elleni védőoltás megjelenésével és az utazók optimizmusával együttesen egyre több biztosításkötés érzékelhető, amellyel az Ügyfeleink felől érkező, ATLASZ utasbiztosításokkal kapcsolatos kérdések száma is folyamatosan növekszik.
 
A Colonnade Biztosító azon dolgozik, hogy mindezen kérdéseket könnyen és egyszerűen megválaszolja, Ügyfeleink számára megkönnyítsük a biztosításkötést, és kiemelten foglalkozzunk a témával mindannyiuk biztonsága érdekében. Ahhoz, hogy Ügyfeleinket naprakész információval láthassuk el frissítésre és kiegészítésre került az alábbi táblázat, mely a COVID-dal kapcsolatos gyakran felmerülő kérdésekre ad válaszokat a biztosításkötések támogatása érdekében.
 
A frissített tájékoztató ide kattintva érhető el.

FONTOS TUDNIVALÓK

Copyright © Mammut Neckermann (Engedélyszám: U-000142/2001) 2024

bisnode

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk