Kiemelt partnereink Orex Ibusz Sun&Fun

Egzotikus utak

Egzotikus utak

Egzotikus utak

Télen is lehet nyár! Smaragdzöld víz és fehér homokos tengerpartok várják szebbnél szebb egzotikus desztinációinkon! 2024/25 téli utak már foglalhatók! Nézzen körül ajánlataink között és foglalja le álomnyaralását minél előbb, hogy kedvezményes áron utazhasson a nyárba!

VÁLASSZON ÚTI CÉLT: 

Kiemelt ajánlatok magyar szervezéssel, Budapestről

Arab Emirátusok csodái
Arab Emirátusok csodái

Közvetlen charter járattal Budapestről! Dubai, Abu Dhabi és Ras al Khaimah közvetlen charter járattal Budapestről! Fényűző luxus és hagyomány egy helyen

Lenyűgöző Zanzibár
Lenyűgöző Zanzibár

Közvetlen charter járattal Budapestről! Paradicsomi környezet elérhető áron! Őszi és téli ajánlatok a népszerű sziget fehér homokos tengerpartjaira.

EGZOTIKUS - BÉCSI INDULÁSSAL

Bécsből gyakoribbak a direkt vagy kevesebb átszállással induló járatokok, így az egzotikus úticélok legtöbbször kedvezőbb áron érhetők el bécsi indulással.

EGZOTIKUS - BUDAPESTI INDULÁSSAL

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk!
Az ajánlatkérés elküldése után munkatársaink összeállítják az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.
Kérjük, hogy adatait pontosan adja meg!

A(z) www.neckermann.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Az ajánlatkéréssel kapcsolatos ügyintézésben munkatársaink az alábbi elérhetőségeken állnak rendelkezésére: ajanlat@mammutneckermann.hu +36 (70) 563-2080 Mammut II. Üzletközpont 2. emelet 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.

FONTOS TUDNIVALÓK

Copyright © Mammut Neckermann (Engedélyszám: U-000142/2001) 2024

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.
még töltünk