Az én szobám - www.neckermann.hu

Újdonság 2018 nyarától

Amikor megtervezi álomnyaralását, először biztosan a tökéletes úti célt választja ki, majd az ideális szállást, mely a leginkább megfelel igényeinek. Általában így zajlik a döntési folyamat. De arról, hogy pontosan melyik szobát fogja kapni, csak a szállásra érkezéskor értesül. Így volt ez mostanáig.

A Neckermann „AZ ÉN SZOBÁM” szolgáltatása mostantól lehetőséget kínál arra, hogy előre pontosan kiválaszthassa azt a szobát, mely a szállodai tartózkodása alatt az otthon kényelmét nyújtja majd Önnek.

Hogyan választhatom ki?

Az én szobám - wwww.neckermann.hu

➊ 1. LÉPÉS

Ha egy olyan szállodát foglalt le, melyben az „AZ ÉN SZOBÁM” szolgáltatás rendelkezésre áll, akkor 6 nappal az utazás megkezdése előtt kap egy külön tájékoztató e-mailt erről a lehetőségről. Azonban elképzelhető, hogy operatív okok miatt nem tudjuk mindenki számára biztosítani ezt a lehetőséget.*

Az én szobám - www.neckermann.hu

➋ 2. LÉPÉS

Kérjük, kattintson az e-mailben megadott linkre, melynek segítségével eljut az alaprajzokat és térképet is tartalmazó foglalási felületre. Ezen a foglalási felületen az Ön foglalási számával és a korábban megadott e-mail címével tud bejelentkezni.

Az én szobám - www.neckermann.hu

➌ 3. LÉPÉS

Olvassa el tippjeinket, melyek segítik Önt az ideális szoba kiválasztásában életkora, életstílusa és egyéb szempontok alapján.

Az én szobám - www.neckermann.hu

➍ 4. LÉPÉS

Induljon a nyaralás úgy, hogy Ön annak a tudatában érkezik meg szállodájába, hogy pihenéséhez a tökéletes szobát már kiválasztotta és csak élveznie kell a felejthetetlen nyaralást.

Tekintse meg szállodáinkat!

*Felhasználási feltételek:

Az „AZ ÉN SZOBÁM” szolgáltatás 2018. május 1-je után induló, Neckermann utazási csomag foglalása esetén érhető el egyes kiválasztott szállodák esetében, amennyiben közvetlenül egy Neckermann saját utazási irodában, vagy a www.neckermann.hu honlapon keresztül foglalt. Ezen ügyfelek az indulás előtt körülbelül 6 nappal egy e-mailt fognak kapni arról a lehetőségről, hogy kiválasszanak szállodájukban egy adott szobát és ezt lefoglalják. A pontos szoba (szobaszám) kiválasztásának és lefoglalásának a díja 30 €/szoba, melyet a foglaláskor, bankkártyával online kell kifizetni. A kiválasztható szobák típusa/kategóriája megegyezik a foglalásban szereplő szobatípussal/kategóriával. A szálloda nem minden, az adott szobatípushoz/kategóriához tartozó szobát ajánlja fel a rendszerben kiválasztásra. Az „AZ ÉN SZOBÁM” szolgáltatáson keresztül nem lehet szobatípust/kategóriát változtatni. A szolgáltatás előzetes értesítés nélkül visszavonható, leállítható. Működéstechnikai okokból a szobaválasztási lehetőséget nem tudjuk minden ügyfélnek felajánlani, mivel a szálloda maga felelős a rendelkezésre álló szobák foglaltságáért és elosztásáért.

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva