Casa Cook Hotelek - www.neckermann.hu

Casa Cook szállodák


A Casa Cook elhozza a helyi légkört a városokból a strandra – az olyan új generációs utazóknak, akik értékelik az egyéniséget, a hitelességet és a kultúrát. A Casa Cook szállodák koncepciója a hasonló érdeklődésű és értékrendű embereket célozza meg. Ez nem csak egy szálloda, hanem egy hely, ahol magát az életet ünneplik a hasonló gondolkodású emberek. A barátságos, laza légkör és a szálloda szíve – a nyitott éterem-, bár- és medencerész – a legjobb és legegyszerűbb módja az új barátságok megkötésének és a régiek ápolásának. A Casa Cook szállodákban az élet kicsi, de meghatározó pillanatait ünnepelheti meg.

Casa Cook Hotelek - www.neckermann.hu

A VÁROSI LÉGKÖR TALÁLKOZÁSA A TENGERPARTI NYARALÁSSAL

A Casa Cook elhozza a modern, városi légkört a strandokra. Ez a következőket jelenti: egyedi design, egészséges és kreatív konyha, sport és közérzetjavító programok a testnek és léleknek egyaránt – ez mind egy nyugodt, melegszívű légkörben.

Minden hotel más: az épületeket, belső designt és a kínálatot mind a környék adottságaihoz mérten alakították ki. De van, amiben az összes szálloda közös: itt úgy érezheti, hogy otthon van. A nyugodt és korszerű környezetben egy igazán páratlan nyaralásban lehet része a Casa Cook szállodákban.

Casa Cook Hotelek - www.neckermann.hu

ÜNNEPELJÜK A JÓ ÉTELEKET

A Casa Cook konyhája, melyet a frissesség és a helyi specialitások inspiráltak, korán reggeltől késő estig rendelkezésre áll. Mindegy, hogy egy könnyű ételt vagy egy igazi soul food-ot választunk, itt minden étel a legjobb alapanyagokból és sok szenvedéllyel van elkészítve. Fogyassza el az ételét igazi családi stílusban a régi és új barátokkal a nagy asztaloknál.

Casa Cook Hotelek - www.neckermann.hu

SPORT & WELLNESS

A sport és közérzetjavító programjaink igazi felüdülést jelentenek a testnek és léleknek egyaránt. A vendégeink kifáraszthatják magukat a jól felszerelt fitnesztermekben, új energiákkal tankolhatnak fel jógázás közben vagy kipróbálhatják a számos egyéb szolgáltatások egyikét.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Figyelmes, észrevétlen és mégis mindenre figyel – ez a mi filozófiánk. A Casa Cook olyan, mint egy nyugodt nyaralás jó barátokkal.

VIGYEN HAZA EGY KIS DARABOT BELŐLÜNK

Mindenkinek, akik a szállodáink stílusának apró részleteit magukkal szeretnék vinni, annak adott a lehetőség a Casa Cook üzletekben vásárolni: vigyen haza egy igazi különlegességet, hogy mindig emlékezzen a nyaralására vagy válasszon az otthonos vagy éppen divatos kiegészítők közül.
Casa Cook Hotelek - www.neckermann.hu
Casa Cook Hotelek - www.neckermann.hu

AUTENTIKUS
ÉLMÉNY NYARALÁS

Az igazi Casa Cook élményben nagy szerepe van magának az úti célnak. Ezért úgy alakítottuk ki szállodáinkat, hogy igazi autentikus kalandban legyen része: a strandok, a kultúra, az ételek és a természet – mindenből a legjobbat tárjuk a vendégeink elé. A Casa Cookkal a helyiek szemszögéből élheti át a nyaralását.


Aki sportosan szeretné eltölteni a nyaralását, az pattanjon kerékpárra és fedezze fel úgy a helyi látnivalókat. Emellett nagyon szívesen szervezünk kirándulásokat távolabbi helyekre, hogy még jobban megismerhesse a környéket.

Casa Cook Hotelek - www.neckermann.hu