A nyár nem egy évszak.

Hanem egy úti cél.

Foglalj most.


Dubai, az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb tagjába, az ezeregy éjszaka meséinek színhelyére invitáljuk Önt! Csodálatos, homokos strandok, luxusszállodák és egyedülálló építészeti remekek párosulnak a magával ragadó kultúrával és tradíciókkal, mágnesként vonzva az idelátogatókat a világ minden tájáról. Dubai az ellentétek országa: golfpályák és mecsetek, arab paloták és high-tech épületek, hagyományos dhow-k és modern kikötők várják Önöket, miközben a müezzin naponta ötször hívja imára a híveket.


Miért ideális választás Dubai?

Vásárlás

Dubai igazi paradicsom a vásárlás szerelmeseinek is. Több mint 95 hatalmas bevásárlóközpontjában, beleértve a világ legnagyobbját, a Dubai Mall-t is,megtalálhatók az exkluzív márkák és a kedvezőbb árú termékek egyaránt. A történelmi arab bazárokban pedig az arany, fűszerek és textilek mellett sok minden egyéb is kapható.

Gasztronómia és éjszakai élet

A gasztronómia iránt érdeklődőknek sem lehet okuk panaszra, a közel 6000 étteremben és kávézóban minden ételkülönlegesség elérhető, amelyet csak el tudunk képzelni. Egy globális kulináris utazást tehetünk Dubai-on belül, hiszen közel 200 nemzet konyháját kóstolhatjuk itt meg. A szállodákban és bárokban pedig az italfogyasztás is megengedett.

Családi nyaralás

Dubaiban minden adott, amit egy tökéletes családi nyaralásnál elvárhatunk és még annál is több! Nem csupán azért, mert a világ 20 legbiztonságosabb városa között tartjuk számon, hanem a szórakozási lehetőségek kimeríthetetlen tárháza miatt is érdemes Dubai-t választani. A világ legjobbjai között említett vízi parkok és akváriumok, gyerekparkok és témaparkok minden napra új élményeket tartogatnak.

  • Aquaventure és Wild Wadi – a világ 5. és 7. legjobb vízi parkja
  • Dubai Aquarium & Underwater Zoo – a világ 24. legjobb akváriuma
  • Gyerekparkok: HubZero, KidZania

Témaparkok:

  • IMG Worlds of Adventure
  • Dubai Parks and Resorts

Sivatag & tenger

Dubai város az Arab-öböl tengerpartjához közel található, ahol a víz kellemes és tiszta, az időjárás pedig egész évben napsütéses. A strandon lehet fürdőruhában is fürödni, ha pedig adrenalinnal teli programokra vágyunk, akkor érdemes jelentkeznünk például egy sivatagi szafarira.

Kultúra: Örökség

Ha a kultúra és történelem emlékeivel szeretnénk megismerkedni, akkor feltétlenül látogassunk el az Al-Fahidi erődbe, amely egykor az uralkodók lakhelyéül szolgált, ma pedig már a Dubai Múzeumnak ad otthont. Érdemes megnéznünk még az Abra hajót, a Dow hajót, valamint a Sheik Mohamed Center for Cultural Understanding nevű különleges intézményt is, ahol a kultúráról, szokásokról és vallásról tudhatunk meg többet.