Tájékoztató a NUR TRAVEL Kft. („NUR TRAVEL”) utazásszervező szerződési feltételeiről és a fontos tudnivalókról


ÁRAK - ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS

A NUR TRAVEL által kínált utazási szolgáltatásokra vonatkozóan a www.neckermann.hu portálon megjelenített árakat központi adatbázisokból kapjuk. Előfordulhat, hogy eltérés mutatkozik a hotel információs oldalon látható és a foglalás során megjelenő ár között. Eltérés esetén mindig a foglalás során megjelenő árak az irányadók, mert a hotel információs oldalon megjelenített árak csak tájékoztató jellegűek. Amennyiben az ajánlataink mellett feltüntetett árainkkal kapcsolatban további információra van szüksége keresse bátran értékesítő kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén.


ÁRELLENŐRZÉS

A www.neckermann.hu honlap tartalmát folyamatosan fejlesztjük, az ott rögzített adatokat állandóan ellenőrizzük, de alkalmi rendszerhiba, vagy hibás adatbevitel előfordulása így sem zárható ki. A kedvezményeket minden esetben külön jelezzük, így a feltűnően alacsony, vagy magas ár tisztázást igénylő rendszer-, vagy egyéb hibára utal. Hibás, téves adat megrendelés, szerződéskötés alapjául nem szolgálhat. Kérjük, amennyiben azonos szolgáltatásra vonatkozóan a honlapon feltüntetett ár és valamely kiadványban, vagy értékesítő irodánkban közzétett ár között eltérést észlel, vagy egyébként – kedvezményre történő utalás nélkül – feltűnően alacsony, vagy magas árral találkozik, azt döntés, megrendelés, foglalás előtt szíveskedjen jelezni a tisztázás érdekében e-mailben a nur@neckermann.hu e-mail címen, vagy a call center útján, avagy az érintett utazást értékesítő utazási irodában. Kizárólag az utazásszervező/utazásközvetítő által visszaigazolt ár/részvételi díj tekinthető a szerződés tárgyát képező végleges árnak/részvételi díjnak. A honlapon tévesen vagy hibásan megjelent ár, illetve egyéb adat javításának jogát fenntartjuk.

LEGALACSONYABB ÁR

A nyitó oldalunkon kiemelt ajánlatoknál – eltérő jelölés hiányában – az adott úti cél / szálláshely vonatkozásában elérhető, a szálláshelyhez tartozó alapellátást tartalmazó legalacsonyabb árat tüntetjük fel, amely nem tartalmazza a részvételi díjon felül fizetendő egyéb díjakat. A legalacsonyabb ár megjelenítésében figyelembe vett utazási időponttól, szobatípustól, ellátástól eltérő feltételekre, szolgáltatásokra a legalacsonyabb ár nem irányadó. A megadott ár eltérhet az árellenőrzés során kapott ártól. Részletek a szállásinformációs oldalon és az árkalkulációban találhatók, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot az árajánlat menüpont alatt!


NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK! MINDEN ILLETÉK AZ ÁRBAN!

A www.neckerman.hu honlapon, ill. a kiadványokban közzétett NUR TRAVEL repülős utazási csomagok esetében a publikált árak, részvételi díjak, illetve az ezen utazási csomagokra vonatkozó utazási szerződésekben szereplő részvételi díjak tartalmazzák valamennyi, az utazási csomagba tartozó szolgáltatás kapcsán kötelezően kifizetendő szolgáltatás díját, így pl. a reptéri illetéket is. Ezért a megrendelőnek/utazónak csak a meghirdetett részvételi díjat kell megfizetnie.

A részvételi díj nem tartalmazza az utazási csomagba nem tartozó, de opcionálisan megvásárolható szolgáltatások díját (pl. storno biztosítást, baleset-betegség-poggyász biztosítás, Fast check-in, stb.). Amennyiben a megrendelő/utazó ilyen szolgáltatást is megrendel, akkor annak díja az utazási csomag részvételi díján felül fizetendő.


EURO - HUF ALAPÚ SZERZŐDÉSKÖTÉS

A külföldi utazások árait nemcsak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Ön választhat: ha az Ön számára kedvezőbb, akkor a szerződésben a fizetendő részvételi díjat nem forintban (Forint alapú szerződéskötés), hanem euróban rögzítjük (Euró alapú szerződéskötés), és az euróban szerződött részvételi díj változatlanságát garantáljuk (Árgarancia). Az euróban feltüntetett ár mellett zárójelben megjelenő forint összeg csak tájékoztató jellegű, és azt mutatja, hogy aznap hány forinttal lehetne az euróban megadott árat kiegyenlíteni, vagy ha meg van hirdetve árfolyamakció, akkor a meghirdetett kedvezményes árfolyamakcióval az euróban megadott ár hány forintnak felelne meg. A nyitó oldalunkon egyes úti célokra vonatkozó rövid indító információkról az ott elhelyezett jelzés szerint továbbkattintva érhetők el az adott úticélra irányuló konkrét utazási ajánlatok, azok részletes leírásával és árával, a fenti választás függvényében euro, ill. forint összegben is feltüntetve. Az euróban szerződött részvételi díj az Ön választása szerint euróban vagy forintban is kifizethető. Forintban történő fizetés esetén a befizetett forint összeget a K&H Bank befizetés napján érvényes valuta eladási árfolyamán euróra átszámítva írjuk jóvá. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy ha meg van hirdetve árfolyamakció, akkor a meghirdetett kedvezményes árfolyamakcióval hány forintnak felelnek meg.

Az esetleges lemondási díjra, kötbérre a meghirdetett Árfolyamakció nem érvényesíthető.


ÁRFOLYAMAKCIÓ

Árfolyamakció meghirdetése esetén az Euro alapú szerződésre forintban befizetésre kerülő, az árfolyamakció hatálya alá tartozó befizetést nem az általános utazási feltételekben meghatározott árfolyamon, hanem az adott árfolyamakcióban közzétett kedvezményes Euro árfolyamon írjuk jóvá. Az árfolyamakcióban a törzsutas, és a nászutas-kedvezmény nem vehető igénybe. Amennyiben az árfolyamakció feltételei szerint jóváírt befizetést a NUR TRAVEL-nek valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kel fizetnie az utas részére, akkor a NUR TRAVEL a visszafizetést átváltás nélkül forintban teljesíti. Az itt írt feltételek – eltérő közzététel hiányában – külön meghirdetés nélkül is érvényesek minden aktuálisan meghirdetett árfolyamakció esetében.

Annak eldöntése, hogy árfolyamakció meghirdetésre kerül-e, és milyen feltételekkel, valamint, hogy az árfolyamakció mettől-meddig tart, és mikor kerül visszavonásra, minden esetben a NUR TRAVEL kizárólagos hatáskörébe tartozik. Amennyiben árfolyamakció kerül meghirdetésre, úgy annak időtartamát, hatályát, azt, hogy az akció mely utazásokra, mely szerződésekre, és befizetésekre vonatkozik (pl. csak az árfolyamakció időtartama alatt megkötött szerződésekre, és teljesített befizetésekre, vagy korábban megkötött szerződések hátralékos befizetéseire, stb.), továbbá, hogy az árfolyamakcióra milyen egyéb feltételek vonatkoznak, mely kivételek érvényesülnek, a NUR TRAVEL esetenként teszi közzé.


AKTUÁLIS ÁRFOLYAMAKCIÓ MEGHIRDETÉSE

Árfolyamakció a 2020 nyári utakra

2020. szeptember 10-től visszavonásig új Árfolyamakciót hirdetünk meg 358,90 Ft = 1 € árfolyamon az alábbi feltételekkel:

Az Árfolyamakció a 2020 nyári (2020. május 1. és 2020. október 31.között induló) NUR TRAVEL utazási csomagokra, dinamikus repülős csomagajánlatokra, repülőjegy- és szállásajánlatokra, valamint a hajoutak.neckermann.hu honlapon meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Costa, stb.) történő új EURO alapú szerződésekre forintban teljesítésre kerülő részvételi díj előleg és hátralék befizetések esetében kerül alkalmazásra, amennyiben a befizetésre az Árfolyamakció időtartama alatt kerül sor.

Az Árfolyamakció kiterjed a NUR Kft-től átvett 2020. nyári utazási csomagokra, dinamikus repülős csomagajánlatokra, valamint a hajoutak.neckermann.hu honlapon meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Costa, stb.), és a Club Med ajánlatokra vonatkozóan már megkötött, de még nem teljesült EURO alapú szerződésekre forintban teljesítésre kerülő részvételi díj hátralékokra is, amennyiben a befizetésre az Árfolyamakció időtartama alatt kerül sor.

Árfolyamakció a 2020/21 téli utakra

2020. szeptember 10-től visszavonásig új Árfolyamakciót hirdetünk meg 358,90 Ft = 1 € árfolyamon az alábbi feltételekkel:

Az Árfolyamakció a 2020/21 téli (2020. november 1. és 2021. április 30. között induló) NUR TRAVEL utazási csomagokra, dinamikus repülős csomagajánlatokra, repülőjegy- és szállásajánlatokra, valamint a hajoutak.neckermann.hu honlapon meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Costa, stb.) történő új EURO alapú szerződésekre forintban teljesítésre kerülő részvételi díj előleg és hátralék befizetések esetében kerül alkalmazásra, amennyiben a befizetésre az Árfolyamakció időtartama alatt kerül sor.

Az Árfolyamakció kiterjed a NUR Kft-től átvett 2019/2020 téli utazási csomagokra, dinamikus repülős csomagajánlatokra, valamint a hajoutak.neckermann.hu honlapon meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Costa, stb.), és a Club Med ajánlatokra vonatkozóan már megkötött, de még nem teljesült EURO alapú szerződésekre forintban teljesítésre kerülő részvételi díj hátralékokra is, amennyiben a befizetésre az Árfolyamakció időtartama alatt kerül sor.

A NUR Kft-től átvett valamennyi utazási szerződésre vonatkozóan korábban meghirdetett Árfolyamakciót visszavonjuk, a fent meghirdetett új árfolyamakciók érvényességének kezdetétől valamennyi korábbi árfolyamakció hatálytalan, és kizárólag a fenti új árfolyamakciókban foglaltak alkalmazandók.


EGYÉB AKCIÓ

Akár 50 €/fő kedvezmény új szerződéskötések esetén, a szabad helyek függvényében, egyes 2020 nyári NUR TRAVEL Kft. repülős csomagajánlatokra 2020.06.25-től visszavonásig. A kedvezmények az árfolyamakcióval együtt is érvényesek. Áraink már minden kedvezményt tartalmaznak. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek az irodákban.

Párom féláron akció

Párom féláron Dine&Drink italcsomaggal akció keretében akár 50% kedvezmény a 2. utas árából és Dine&Drink* italcsomag kedvezményes áron az ajánlatban szereplő egyéni MSC hajóutak esetén 2020.07.08. és 2020.08.31. között történő szerződéskötés esetén. A kedvezmény min. 2 főágyon utazó utas egy kabinban történő elhelyezése esetén érvényes, ekkor a kedvezmény a 2. utas árából kerül levonásra. Az ajánlatban szereplő desztinációk: Karib-tenger, Perzsa-öböl, Földközi-tenger. Utazási időszak: 2020.11.01. és 2021.04.29. között.


NÁSZUTAS KEDVEZMÉNY

Friss házas utasainknak 3% nászutas kedvezményt nyújtunk a NUR Travel által szervezett utak díjából. A részletekről érdeklődjön az irodáinkban!


INDULÁSI REPÜLŐTÉR VÁLASZTÁSA

A www.neckermann.hu portálon igyekszünk minden ügyféligénynek eleget tenni. Annak érdekében, hogy ügyfeleink minél kedvezőbb áron minél szélesebb kínálatból választhassanak, egyes úti célok esetében nem csak magyarországi, hanem osztrák, német és román indulási reptereket is felajánlunk az utazás kiindulópontjának. Kérjük, hogy mindig figyelmesen válasszák ki azt az egy, vagy több indulási repülőteret, melyet utazásukhoz igénybe kívánnak venni.


UTAZÁSI UTALVÁNY

Váltsa valóra szerettei álmait, lepje meg őket utazási utalvánnyal! Karácsonyra, névnapra, születésnapra, esküvőre ideális ajándék! Az utazási utalvány az utazási irodáinkban országszerte megvásárolható az Ön által megadott értékben. Az utazási utalvány a kiállításától számított egy évig érvényes, és a NUR Travel szervezett és közvetített utazásokra történő szerződéskötéskor használható fel a részvételi díj kiegyenlítésére. Az utazási utalvány pénzre nem váltható.


ALTERNATÍV VITARENDEZÉSI FÓRUM

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: AVF

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2021 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk