ÁRAK, ÁRFOLYAM

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS


A neckermann.hu portálon megjelenített árakat központi adatbázisokból kapjuk. Előfordulhat, hogy eltérés mutatkozik a hotel információs oldalon és a foglalási ár között. A hotel információs oldalon megjelenített árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben ajánlataink mellett feltüntetett árainkkal kapcsolatban további információra van szüksége keresse bátran kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén. Ide kattintva tájékozódhat irodáink elérhetőségéről.

Az árakat forintban és euroban is feltüntetjük.

EUR - HUF alapú szerződéskötés

A külföldi utazások árait nemcsak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Ön választhat: ha az Ön számára kedvezőbb, akkor a szerződésben a fizetendő részvételi díjat nem forintban (Forint alapú szerződéskötés), hanem euróban rögzítjük (Euró alapú szerződéskötés) az euróban szerződött részvételi díj változatlanságát garantáljuk (Árgarancia). Az euroban feltüntetett ár mellett zárójelben megjelenő forint összeg csak tájékoztató jellegű, és azt mutatja, hogy aznap hány forinttal lehetne az euroban megadott árat kiegyenlíteni vagy ha meg van hirdetve árfolyamakció, akkor a meghirdetett kedvezményes árfolyamakcióval hány forintnak felelnek meg. A nyitó oldalunkon egyes uticélokra vonatkozó rövid indító információkról az ott elhelyezett jelzés szerint továbbkattintva érhetők el az adott úticélra irányuló konkrét utazási ajánlatok, azok részletes leírásával és árával, a fenti választás függvényében euro, ill. forint összegben is feltüntetve. Az euróban szerződött részvételi díj az Ön választása szerint euróban vagy forintban is kifizethető. Forintban történő fizetés esetén a befizetett forint összeget a K&H Bank befizetés napján érvényes valuta eladási árfolyamán euróra átszámítva írjuk jóvá. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy ha meg van hirdetve árfolyamakció, akkor a meghirdetett kedvezményes árfolyamakcióval hány forintnak felelnek meg.

Az esetleges lemondási díjra, kötbérre a meghirdetett Árfolyamakció nem érvényesíthető.


LEGALACSONYABB ÁR

A nyitó oldalunkon kiemelt ajánlatoknál – eltérő jelölés hiányában – az adott úti cél / szálláshely vonatkozásában elérhető, a szálláshelyhez tartozó alapellátást tartalmazó legalacsonyabb árat tüntetjük fel, amely nem tartalmazza a részvételi díjon felül fizetendő egyéb díjakat. A legalacsonyabb ár megjelenítésében figyelembe vett utazási időponttól, szobatípustól, ellátástól eltérő feltételekre, szolgáltatásokra a legalacsonyabb ár nem irányadó. A megadott ár eltérhet az árellenőrzés során kapott ártól. Részletekért lásd a szállásinformációs oldalt és az árkalkulációt.

AKTUÁLIS ÁRFOLYAM

A külföldi utazások árait a fentiekre tekintettel nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamakció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamakció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamakció szerint Euro-ból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamakció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

ÁRFOLYAMAKCIÓ

Árfolyamakció a 2020 nyári utakra, új foglalás esetén.

A korábban meghirdetett Euró Árfolyamakciót visszavonjuk és 2020. január 22-től visszavonásig, új Árfolyamakciót hirdetünk meg 339,90 Ft = 1 € árfolyamon a 2020 nyári NUR TRAVEL csoportos utakra. Az Árfolyamakció érvényes az érvényességi idő alatt megkötött új szerződéskötések előlegbefizetéseire, illetve az akció időtartama alatt ezen szerződések hátralékainak befizetésére. Az Árfolyamakció érvényes a NUR TRAVEL dinamikus repülős csomagajánlataira, illetve a Neckermann repülőjegy- és szállásajánlataira. Az Árfolyamakció az akció érvényességi ideje alatt a NUR TRAVEL és N-U-R Neckermann utazási szolgáltatásaira vonatkozóan megkötésre kerülő új euró alapú szerződések alapján, az akció érvényességi ideje alatt forintban teljesítésre kerülő befizetésekre vonatkozik. A hajoutak.neckermann.hu honlapon meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Royal Caribbean, stb.), Club Med foglalásokra, a korábbi foglalások hátralék befizetéseire is érvényesíthető!

Árfolyamakció a 2019/20 téli utakra, hátralék befizetésekre, hajós utakra és Club Med foglalásokra

A korábban meghirdetett Euró Árfolyamakciót visszavonjuk és 2020. január 22-től visszavonásig új Árfolyamakciót hirdetünk meg 339,90 Ft = 1 € árfolyamon a 2019/20 téli NUR TRAVEL csoportos utakra. Az Árfolyamakció érvényes az érvényességi idő alatt megkötött új szerződéskötésekre, illetve korábbi szerződéskötések hátralék befizetéseire. Az Árfolyamakció érvényes a NUR TRAVEL dinamikus repülős csomagajánlataira, illetve a Neckermann repülőjegy- és szállásajánlataira, valamint a hajoutak.neckermann.hu honlapon meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Royal Caribbean, stb.), Club Med foglalásokra.

A külföldi utazások árait nem csak forintban, hanem euróban is közzétesszük. Az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetjük, hogy azok a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyamán, vagy az esetlegesen meghirdetett árfolyamakció keretében hány forintnak felelnek meg. Amennyiben árfolyamakció van érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg az árfolyamakció szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Amennyiben nincs árfolyamakció érvényben, akkor az euró árak mellett tájékoztatásul feltüntetett forint összeg a K&H Bank aktuális napi euró valuta eladási árfolyama szerint euróból forintra átszámított részvételi díj összegének felel meg. Az itt írtaktól való esetleges alkalmi eltéréseket honlapunk nyitó oldalán külön figyelemfelhívással tesszük közzé!

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK! MINDEN ILLETÉK AZ ÁRBAN!

A N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. magyar nyelvű honlapján, ill. kiadványaiban közzétett saját szervezésű repülős utazási csomagjai és repülőjegyei esetében a publikált árak, illetve az ezen termékkörökre vonatkozó utazási szerződésekben szereplő részvételi díj tartalmaz minden, az utazáshoz kötelezően kifizetendő szolgáltatás díját, így pl. a reptéri illetéket is. Ezért az utasnak csak a meghirdetett részvételi díjat kell megfizetnie.

A részvételi díj nem tartalmazza az opcionálisan megvásárolható szolgáltatások díját (pl. FLEXOption szolgáltatás, storno biztosítást, baleset-betegség-poggyász biztosítás, Fast check-in, stb.). Ezek megvásárlásáról az utas saját maga dönthet.

ÁRELLENŐRZÉS

Honlapunkat, és az on-line foglalási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, az ott rögzített adatokat állandóan ellenőrizzük, de alkalmi rendszerhiba, vagy hibás adatbevitel előfordulása így sem zárható ki. Hibás, téves adat megrendelés, szerződéskötés alapjául nem szolgálhat. Kérjük, amennyiben azonos szolgáltatásra vonatkozóan a honlapon feltüntetett ár, és az on-line megrendelés folyamatában megjelenő, vagy valamely kiadványunkban, vagy értékesítő irodánkban közzétett ár között eltérést észlel, jelezze felénk, és forduljon utazási irodai munkatársainkhoz, vagy Call Centerünkhöz a tisztázás érdekébenA foglalás/megrendelés visszaigazolásáig a honlapon esetlegesen tévesen, vagy hibásan megjelent ár, vagy egyéb adat javításának jogát fenntartjuk.

MEGHIRDETETT AKCIÓK

AKTUÁLIS ÁRFOLYAMAKCIÓ MEGHIRDETÉSE

Árfolyamakció a 2019/20 téli utakra, hátralék befizetésekre, hajós utakra és Club Med foglalásokra. Figyelem! A korábban meghirdetett Euró Árfolyamakciót visszavonjuk és 2019. szeptember 24-től visszavonásig új Árfolyamakciót hirdetünk meg 335,90 Ft = 1 € árfolyamon. Az Árfolyamakció érvényes az érvényességi idő alatt megkötött új szerződéskötésekre, illetve korábbi szerződéskötések hátralék befizetéseire. Az Árfolyamakció érvényes a Neckermann Magyarország, azaz a dinamikus repülős csomagajánlataira (YHUN) és szállásajánlataira, valamint a hajoutak.neckermann.hu honlapon ill. a Neckermann kiadványaiban meghirdetett egyéni és csoportos hajóutakra (pl. MSC, Royal Caribbean, stb.), Club Med foglalásokra. Az Árfolyamakció az akció érvényességi ideje alatt a fent megnevezett utazási szolgáltatásokra vonatkozóan megkötésre kerülő új, illetve korábbi euró alapú szerződések alapján, az akció érvényességi ideje alatt forintban teljesítésre kerülő befizetésekre vonatkozik. Az Árfolyamakció a Neckermann kiadványaiban meghirdetett előfoglalási kedvezményekkel együtt is érvényesíthető! Akciós árfolyamon történő befizetésnél forintos bankszámlaszámunk a következő: 10200885-32618228-00000000 HUF (K&H Bank).

NÁSZUTAS KEDVEZMÉNY

Friss házas utasainknak 3% nászutas kedvezményt nyújtunk, melyet a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. saját irodáiban vehet igénybe. A részletekről érdeklődjön irodáinkban!

INDULÁSI REPÜLŐTÉR VÁLASZTÁSA

A neckermann.hu portálon igyekszünk minden ügyféligénynek eleget tenni. Annak érdekében, hogy ügyfeleink minél kedvezőbb áron minél szélesebb kínálatból választhassanak, egyes úti célok esetében nem csak magyarországi, hanem osztrák, német és román indulási reptereket is felajánlunk az utazás kiindulópontjának. Kérjük, hogy mindig figyelmesen válasszák ki azt az egy, vagy több indulási repülőteret, melyeket utazásához igénybe tudna venni.

UTAZÁSI UTALVÁNY

Váltsa valóra szerettei álmait, lepje meg őket Neckermann utazási utalvánnyal! Karácsonyra, névnapra, születésnapra, esküvőre ideális ajándék! A Neckermann utazási utalvány vásárolható és beváltható a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. utazási irodáiban országszerte az Ön által megadott értékben.

ALTERNATÍV VITARENDEZÉSI FÓRUM

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: AVF

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2020 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk