Maldív-szigetek

Az Indiai-óceán vizén lebegő gyöngyökhöz hasonlítható a több mint 2000 apró elemből álló Maldív-szigetek, melyek természeti szépségükkel, egyedülálló luxussal és a helyiek vendégszeretetével garantálják az igazi ötcsillagos nyaralást. A szigeteken minden helyire 5 gyönyörű strand jut, így ahhoz, hogy megtalálják az önök számára megfelelő, idilli, pihentető és nyugodt paradicsomot, biztosan nem kell egy elhagyatott lakatlan szigetet keresniük. A Maldív-szigetek luxus üdülőhelyekkel, kiváló ételekkel és a hagyományosan híres maldív vendéglátással büszkélkedhet. Maldív-szigeteki nyaralása igazi kikapcsolódást jelent festői környezetben.

Töltsön egy napot Maléban, a Maldív-szigetek fővárosában

Érdemes egy napot arra szánni, hogy megismerje a gyönyörű Malét, a Maldív-szigetek fővárosát. Tekintse meg először nyüzsgő kikötőjét, ahol a tradicionális halászhajókat be- és kipakolják, majd keresse fel a piacot és fedezze fel a sziget friss termékeinek bőséges kínálatát! Kóstolja meg a friss, édes kókuszlét az egyik helyi árusnál! Majd álljon meg a több mint 350 éve épült Hukur Misikiiy mecsetnél és csodálja meg pompás korallból készült kőszerkezetét és bonyolult faragványait. A bájos kézművesboltokban, sok egyéb dolog között, helyi korallból készült csodálatos ékszereket is vásárolhat.

Dőljön hátra és pihenjen!

A Maldív-szigetek egy valódi földi paradicsom, ahol lehetősége van arra, hogy pihenjen és elmeneküljön a fárasztó hétköznapok elől. A szigetek tökéletes helyszínt biztosítanak ahhoz, hogy ne csináljon semmit, egyszerűen csak gyönyörködjön a kilátásban, elolvasson egy nagyszerű könyvet és ízletes koktélokat kortyolgasson saját napozóágyán. Az elsőosztályú szálláshelyek spa részlegei egzotikus és luxus kezelések széles skáláját kínálják. Ha valami nagyon különlegesre vágyik, keresse fel a világ első víz alatti spa-központját, ahol a kezeléseket egy üvegfalu kabinban végzik, mely körül trópusi halak úszkálnak.

Vízisport paradicsom

A Maldív-szigetek színes víz alatti élővilággal dicsekedhet és azok, akik nem tudnak sokáig lábukat lógatva a napozóágyon ülni, számos izgalmas vízisport közül választhatnak. Ha luxusnyaralása során mélyen a tengerszint alá szeretne merülni, fantasztikus víz alatti világ várja, olyan különleges élőlényekkel, mint az ördögrája vagy a cetcápa.

Látnivalók, Maldív-szigetek - www.neckermann.hu

Hol érdemes megszállni?

A képeslapra illő szépségű szálláshelyek többsége saját szigeten fekszik, buja növényzettel és trópusi élővilággal. A főváros, Male tökéletes kiindulópont kirándulásokhoz és innen kényelmesen elérhető a repülőtér is. Olyan luxusszálláshelyeket találhat itt, mint például a Vilu Reef Beach & Spa Resort, melyet természetes vegetáció és pálmafák ölelnek körül. A többi 2000 sziget az Indiai-Óceánban elszórtan található, hidroplánnal vagy vízitaxival érhetők el és mindegyik végtelen nyugalmat és luxust biztosít. A felejthetetlen élményekhez válassza a vízi villák egyikét, melyek tökéletes elszigeteltséget biztosítanak és melyekben gyakorlatilag rögtön az óceánba léphet a szobából kilépve.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2022 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk