Dominikai Köztársaság

A Dominikai Köztársaság a legjobb...


A természet rajongóinak:

A dzsungelkalandoktól, a korallzátony-túrákig a Dominikai Köztársaság a tökéletes választás a természet szerelmeseinek.

A tengerpart szerelmeseinek:

A keleti part tengerpartjai a legjobbak a Karibi- térségben, a fényképre kívánkozó smaragd vízzel, fehér homokkal és pálmafákkal.

A bár-kedvelőknek:

Ha Punta Canat választja nyaralása helyszínéül lenyűgöző klubokban és koncerthelyszíneken szórakozhat.

Látnivalók Punta Cana - www.neckermann.hu

A Dominikai Köztársaság vad, természetes szépségében megvan minden, amit egy trópusi, karibi sziget nyújthat. Pálmafák sora íveli át a homokos szakaszokat, visszaérve oda, ahol a part dzsungellé válik. A tengerparti üdülők sora nyerte el a „kókusz part” becenevet, a tengerparton fekvő kókuszpálmák látképén alapulva. Az ország trópusi tája már önmagában rengeteg látnivalót nyújt, a vad dzsungelek a ritka madarakkal jól megfér a golfpályák ápoltságával. Akár a tengerpart szerelmese vagy az ország kultúráját megismerni vágyó, elszánt golfozó vagy víz alatti felfedező a Dominikai Köztársaság elkényezteti a lehetőségekkel.

Üdülőhelyek:

A Dominikai Köztársaság keleti partján helyezkedik el az elbűvölő Punta Cana, a Dominikai Köztársaság egyik legjobb nyaralóhelye. Minőségi üdülőhelyek, csodálatos tengerpartok és sikkes, kulturált éjszakai élet csábítja vissza a hírességeket minden nyáron. Punta Canatól északra a keleti parton található Bavaro, a régió egyik leghosszabb és legfényűzőbb strandjának otthona. Látnivalókkal tele, mesés tengerparttal a szívében, az üdülőhely az ideális tengerparti központú helység, kiváló éjszakai élettel. Jelentős változás a sebességben Bavaro kis unokatestvére Uvero Alto, mely kissé feljebb helyezkedik el a parton egy nyugodtabb és eldugottabb helyen. Uvero Alto kiváló egy visszafogott nyaralásra, pihentető és frissítő a látogatóknak. Az északi part csodálatos üdülőhelye Puerto Plata, ahol a lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet.

Látnivalók Punta Cana - www.neckermann.hu

Bavaro

Minden évben a nyaralók egy exkluzív csoportját vonzó Bavaro egy idilli karibi paradicsom. Sznorkel kurzusok, úszás delfinekkel és a vadvilági túrák csak néhány, a legnépszerűbb vonzerők közül egy nyaralás alatt Bavaron, de a fehér homok az, mely a nyaralókat újra és újra visszahozza.

Uvero Alto

Válasszon egy hotelt a keleti parton ezen az eldugott helyen, ha egy boldog pihenést szeretne. Ha a hófehér tengerpart nem lenne elég, Uvero Alto elkényezteti a nyugodt, pálmafákkal szegélyezett környezettel és a fényűző üdülőközpontokkal.

Látnivalók Punta Cana - www.neckermann.hu
Látnivalók Punta Cana - www.neckermann.hu

Bayahibe

A tengerparti halászfalu, Bayahibe, a tökéletes választás búvároknak és a víz szerelmeseinek egy nyaralásra a Dominikai Köztársaságban. Itt a kristálytiszta lagúnák, trópusi vadvilág és látványos hajóroncsok várják hogy felfedezzék, ha elég időre elhagyja a swim-up bárokat.

Puerto Plata

A gyarmati stílusú kikötőváros, Puerto Plata az aktív nyaralásra vágyók számára kínál kitűnő lehetőségeket. Töltsenek egy napot a gyerekekkel az izgalmas óceáni témaparkban, ahol olyan élőlényeket láthat, mint a ráják, cápák, oroszlánfókák és delfinek. A közeli Playa Doradán változatos sportolási lehetőségek közül lehet választani. Sosúa strandja a sziget egyik legszebb strandjai közé sorolható.

Közlekedés a Dominikai Köztársaságban:

Autóval: Az autóbérlés egy jó lehetőség, amennyiben többnapi kirándulást tervez, megadva a szabadságot, hogy akkor jöjjön és menjen, amikor szeretne. A parti utak gyönyörű utazást biztosítanak és sokkal könnyebbé teszi az üdülők közti mozgást. Az autóbérlő cégek főként a repülőtér környékén helyezkednek el.

Taxival: Taxiállomások a szállodák, repülőterek és néhány látnivaló kezében vannak. Ideálisak egyszeri utazásra. Beszállás előtt ellenőrizze a viteldíjakat.

Busszal: A helyi buszszolgáltató a Bavaro Express, mely rendszeres szolgáltatást biztosít megfizethető áron a tengerpartok közti közlekedéshez. A szolgáltatás a szomszédos üdülőhelyek között, mint Bavaro és Punta Cana, is működik, kényelmes, ha nem tervez autót bérelni.

Látnivalók Punta Cana - www.neckermann.hu

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2020 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk