Lotus Therme Hotel & Spa

Lotus Therme Hotel & Spa

HÉVÍZ
Félpanzió, egyéni utazással
már 32.100 Ft/fő/éj ártól

Hévízen található az 1996-ban megnyílt, 2007 januárjától 5 csillagos szállodaként mőködő Lotus Therme Hotel & Spa. Az elnevezés nem véletlen. Az egzotikus virágnak köszönhetően Hévíz városát a magyar virágvárosnak nevezik. A bengáli mocsárban is honos, indiai tavirózsa már egy évszázada különösen jól érzi magát a meleg vizű tó mikroklímájában. A lótuszvirág szimbolizálja a testi- és a lelkierô egységét, jelképezi a tisztaságot, a bölcsességet és a szépséget. Az exkluzív 5 csillagos wellness-szálloda egy 170.000 m2-es parkban, a termáltótól mindössze néhány percnyi sétára fekszik.

  • Szobaszám: 222 szoba és 10 lakosztály
  • Parkolás: Ingyenes, fedett parkoló.
  • Idegenforgalmi adó: 530 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett
  • Dohányzás: Az összes szoba nemdohányzó.
  • Háziállat: Nem vihető.
  • Különtermek: 12 főtől 280 főig - 5 terem
  • Akadálymentesség: Rendelkezik mozgássérültek részére kialakított szobával.

Ajánlatkérés

Tisztelt Ügyfelünk!
Az ajánlatkérés elküldése után munkatársaink összeállítják az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.
Kérjük, hogy adatait pontosan adja meg!
Üdvözlettel: NUR Travel Kft.

A(z) www.neckermann.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2021 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk