görögország

görögország

Akár 200 €/fő kedvezmény
Görögország - www.neckermann.hu

Görögország a Balkán-félsziget déli végén fekszik. Partjait két tenger mossa, keleten és délen az Égei-tenger, míg nyugaton a Jón-tenger. Az országban egyaránt megtalálhatóak az ókori Görögország, az egykori Római Birodalom, a Bizánci Birodalom, valamint a négy évszázados török uralom emlékei, különleges színt és hangulatot kölcsönözve ennek a gyönyörű és összehasonlíthatatlanul egyedi országnak. 15000 km hosszú partvidékén egymást érik a szebbnél-szebb homokos strandok. Éghajlata igazán kedvező, az évi 300 napsütéses nap teszi az egyik legkedveltebb nyaralóhellyé. Bár Görögország autóval, repülővel és hajóval is könnyen elérhető, mégis már rögtön érezhetjük, hogy a görögök mentalitása mennyire eltér a nálunk tapasztalhatótól. A nyugalom, a számunkra megszokottnál sokkal lassabb életvitel üdítően hat ránk. Az igazi élet este 7 után kezdődik, és késő éjszakáig nyúlik.A napsugarak és a történelem magunkba szippantása mellett mindenképpen ki kell próbálni az eredeti görög konyhát, hiszen helyi környezetben megkóstolva jövünk rá, hogy az ételek Görögországban még ízletesebbek, még intenzívebbek.

 • Kedvező ár-érték arány - www.neckermann.hu

  Kedvező ár-érték arány

 • All Inclusive szállodák - www.neckermann.hu

  All Inclusive szállodák

 • Családbarát üdülőhely - www.neckermann.hu

  Családbarát üdülőhely

 • Kultúrális programok - www.neckermann.hu

  Kultúrális programok

kiemelt görög régióink repülővel:

Kos - www.neckermann.hu
Kos

A Dodekanészosz-szigetcsoport 3. legnagyobb tagja Kos, amely széles, homokos és kavicsos, kristálytiszta vizű strandjairól híres, melyek zavartalan fürdőzést kínálnak.

Korfu - www.neckermann.hu
Korfu

Korfu a legzöldebb görög sziget. Sokak szerint itt találhatóak Görögország legszebb tengerpartjai.

Kréta - www.neckermann.hu
Kréta

A szigetre látogatókat nem csupán a rengeteg történelmi emlék, hanem a változatos tájak, a különleges tengerpartok, a finom krétai konyha és a helyiek vendégszeretete vonzza.

Rodosz - www.neckermann.hu
Rodosz

Rodoszt, a festői görög szigetet a Nap szigetének is hívják, hiszen évi 300 napsütéses nappal az egyik legnapfényesebb mediterrán úti célunk!

Zakynthos - www.neckermann.hu
Zakynthos

A Jón-tenger legdélebben fekvő szigetének látképét termékeny síkságok, lankás dombok és hegyek, buja növényvilág, olívaligetek és szőlőültetvények határozzák meg.

további görög régióink repülővel:

Hotelbild
Mykonos

Mykonoson egy pillanatra sem áll meg az élet! Az Égei-tenger egyik legkedveltebb szigete a napfény és a tenger szerelmeseinek paradicsoma. Másik fő vonzereje a szórakozási lehetőségek végtelen tárháza.

Hotelbild
Santorini

A leglátványosabb és legdélebbi sziget a Kükládok szigetcsoport közül. Egyedülálló felszíne a vulkánok munkájának köszönhető.

Hotelbild
Olimposzi-Riviéra

Chalikidiktől nyugatra fekszik az ismert Olimposzi-Riviéra több kilométer hosszan elnyúló homokos strandja, amely igazi nyaralóparadicsom minden korosztály számára.

Csak szállásajánlatok Görögországban:

Hotelbild
Olimposzi-Riviéra

Chalikidiktől nyugatra fekszik az ismert Olimposzi-Riviéra több kilométer hosszan elnyúló homokos strandja, amely igazi nyaralóparadicsom minden korosztály számára.