horvátország

Horvátország - www.neckermann.hu

Napsütötte tengerpartok, modern városok, kávézók, látványos tájak – ez mind megtalálható Horvátországban. Családok és párok számára is kitűnő választás, ha szeretnének együtt kikapcsolódni. A Plitvicei tavak felfedezése, Split óvárosának bebarangolása, a sibeniki Szent Jakab katedrális megtekintése vagy egy hangulatos bárban ücsörgés, csak néhány példa a számos látnivaló és program közül. Ha szeret a természetben lenni és kedveli a szabadtéri programokat, akkor Horvátország remek választás. A 8 Nemzeti Park, az érintetlen természet és a vadvilág felfedezése hatalmas élményt nyújt mindenki számára. Európa egyik legnaposabb országa. Tavasszal a napos órák száma átlagosan 12 óra/nap, míg nyáron 13 óra/nap. A legmelegebb időszak július és augusztus.

 • Családbarát üdülőhely - www.neckermann.hu

  Családbarát üdülőhely

 • Hangulatos légkör - www.neckermann.hu

  Hangulatos légkör

 • Természeti szépségek - www.neckermann.hu

  Természeti szépségek

 • Aktív nyaralás - www.neckermann.hu

  Aktív nyaralás

csak szállásajánlatok HORVÁTORSZÁGBAN:

Dalmacia - www.neckermann.hu
Dalmácia

Fedezze fel a romantikus öblöket, a sziklás és kavicsos, kristálytiszta strandokat! Ideális választás egy aktív üdüléshez.

Isztria - www.neckermann.hu
Isztria

Az Adria gyöngyszeme: csodaszép mediterrán természet, több mint 6.000 km hosszú tengerpart, rengeteg gyönyörű öböl és romantikus sikátorok. Minden adott egy felejthetetlen, élményteli nyaraláshoz.

Krk-sziget - www.neckermann.hu
Krk-sziget

Derítse fel az egyedülálló hangulattal bíró városokat, az elegáns szállodákat! A világ minden tájáról érkeznek ide turisták.

Eszak-Horvatorszag - www.neckermann.hu
Észak-Horvátország

Zágráb és környéke számos emlékművel és múzeummal várja az érdeklődőket, melyek felfedezése kiegészítheti a tengerparti nyaralást.

Del-Adriai-szigetek - www.neckermann.hu
Dél-Adriai-szigetek

A szigeteken kis fürdőzésre alkalmas öblök, szép óvárosok és kikötők, rengeteg sport- és szórakozási lehetőség várják az idelátogatókat!

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva