Spanyolország

Spanyolország

Spanyolország - www.neckermann.hu

Spanyolország turisztikai népszerűsége nem szorul hosszú magyarázatra: az Atlanti-óceán és a Fölközi-tenger által körülölelt szárazföld és a számos kisebb-nagyobb sziget összesen majdnem 5000 km hosszú tenger- illetve óceánparttal rendelkezik. A Spanyolországhoz tartozó tengerpartok közül szinte mindenki megtalálhatja azt, amelyik a leginkább megfelel igényeinek. Homokos strandot keres? Vagy inkább drámai, sziklás partszakaszt? Romantikus utazásra vinné párját? Vagy egész családjával kelne útra? Mindegy, hogy egy fincában szállna meg a Baleár-szigetek egyikén, egy városi apartmanban a spanyol szárazföldön vagy éppen egy villában a Kanári-szigeteken, spanyolországi nyaralóházaink közül biztosan talál kedvére valót.

 • All Inclusive szállodák - www.neckermann.hu

  All Inclusive szállodák

 • Aktív nyaralás - www.neckermann.hu

  Aktív nyaralás

 • Homokos part - www.neckermann.hu

  Homokos part

 • Szórakozás - www.neckermann.hu

  Szórakozás

kiemelt spanyol régióink repülővel:

Tenerife
Tenerife

Tenerife, az örök tavasz szigete, ahol egész évben kellemes, meleg klíma uralkodik. A szigetcsoport legnagyobb tagja a legvonzóbb úti cél a Kanári-szigetek közül.

Costa del Sol
Costa del Sol

Costa del Sol Európa legdélebbi pontja a Gibraltári-szoros közelében. A partszakasz neve is arra utal, hogy ez az ország legnaposabb tengerparti szakasza. A csodálatos szépségű Andalúzia kulturális örökségekben is rendkívül gazdag.

Mallorca
Mallorca

A Baleár-szigetek változatos természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme, ahol számos látnivaló és gyönyörű strandok várják az idelátogatókat.

csak szállásajánlatok spanyolországban:

Costa Brava
Costa Brava

A "Vad Part" sziklái közt festői falvak, kisebb öblök és strandok bújnak meg. Egy igazi paradicsom, mely egyaránt ideális a fürdőzéshez, vízi sportokhoz, motorozáshoz és golfozáshoz.

Costa Dorada
Costa Dorada

Spanyolország északkeleti része lenyűgöző városokat, halászfalvakat és homokos strandokat kínál az ideérkezőknek.

Costa Blanca
Costa Blanca

A Spanyolország középső részén fekvő régió több mint 210 km hosszú tengerparttal rendelkezik és izgalmas kirándulási, kikapcsolódási és programlehetőségeket kínál.

Barcelona
Barcelona

A Spanyolország északi felén található katalán főváros a Földközi-tenger partján fekszik. A világ egyik leghíresebb városa egyszerre izgalmas és gyönyörű, hangulatos kis sikátorokkal, kávézókkal és éttermekkel.

Madrid
Madrid

Madrid, Európa legmagasabban fekvő fővárosa. A világ egyik legélhetőbb, legtisztább városa. Legendás éjszakai élet, bárok és szórakozóhelyek, megszámlálhatatlan múzeum, gyönyörű parkok és barátságos vendégszeretet várja a turistákat.

Valencia
Valencia

A történelmi emlékekben gazdag város Spanyolország 3. legnagyobb városa. Tengerparti kikötő, homokos strand, kulturális programok és éjszakai élet! Egyszóval itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2019 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk