Sunprime Hotelek - www.neckermann.hu

Sunprime szállodák

Pihenje ki magát Sunprime szállodáink egyikében: a Sunprime az a hely, ahol tökéletes időtöltésben lehet részük barátaikkal, a pihentető nyaralásról a nagyszerű medence- és wellness-részleg, autentikus konyha és személyes kiszolgálás gondoskodik, miközben a kellemes vendégszeretetet élvezhetik.

Sunprime Hotelek - www.neckermann.hu

ÁLOMSZERŰ KÉNYELEM

A Sunprime szállodák kényelmes és modern szobái illetve lakosztályai egyedülálló hangulatot biztosítanak. Egy tapasztalt kiszolgáló csapat áll a vendégek rendelkezésére.
A Sunprime szolgáltatást jelent, pontosan úgy, ahogy azt a vendégek kívánják – az önellátást foglalóktól az All Inclusive vendégekig.

Sunprime Hotelek - www.neckermann.hu

KREATÍV KONYHA
A BÜFÉTŐL
AZ A’LA CARTE-IG

A Sunprime szállodákban a konyhaművészek minden nap bizonyítják tehetségüket a tűzhelyen.A’la carte vagy büfé: kreatív konyha és friss összetevők, melyek mindenki ízlését kielégítik. Biztos lehet abban, hogy az ételek kiválóak.

Sunprime - www.neckermann.hu

HARMÓNIA ÉS EGYENSÚLY,
SPA ÉS WELLNESS

A kis wellness-részlegben töltött idő alatt a vendégek kiszakadhatnak a mindennapokból és magasan képzett szakemberek kényeztetését élvezhetik.

Sunprime Hotelek - www.neckermann.hu

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ FITNESZ

A kiválóan felszerelt fitnesztermekben professzionális trénerek gondoskodnak vendégeinkről. Személyi edző térítés ellenében áll rendelkezésre. A szálloda fitnesz-szolgáltatásainak keretén belül számos csoportos óra közül választhat, mint például jóga, power-step vagy aqua aerobic.

Sunprime Hotelek - www.neckermann.hu

KAPCSOLÓDJON KI ÁLOMSZERŰ KÖRNYEZETBEN

Szép a szemnek, béke a léleknek, felfrissülés a testnek – mindez jellemzi Sunprime nyaralását.
Sportprogramok széles választéka várja vendégeit minden Sunprime szállodában. Pihenje ki magát a Sunprime Lounge-ban akár egy könyvet olvasva, akár beszélgetve vagy egyszerűen csak relaxáljon.
Az itt töltött idő alatt inspiráló napok teszik különlegessé üdülését.

Nyaralás a SUNPRIME szállodákban