Sunwing Hotelek - www.neckermann.hu

Sunwing Family szállodák

A Sunwing családi szállások egyet jelentenek a tökéletes családi nyaralással: hatalmas tér és számtalan szórakozási lehetőség a gyerekeknek, wellness, kényelem és kreatív konyha a felnőtteknek. A magas színvonalú kiszolgálásnak köszönhetően a vendégek az első pillanattól kezdve megtapasztalják a tökéletes üdülés élményét. Természetesen a kiváló és ínycsiklandó ételeket is említsük meg - akár kiváló családi éttermünkben elfogyasztva, akár a tágas családi szobák saját konyhájában elkészítve. Élvezze a Sunwing családi nyaralást, mely az egész család számára tökéletessé teszi a pihenést és izgalmas programokat kínál minden korosztálynak kicsiktől a tinikig.

Sunwing Hotelek - www.neckermann.hu

EXTRÁK HOGY MINDEN PERC ÉRTÉKESEN TELJEN

A Sunwing Family Resorts mindig nagy hangsúlyt fordít a kényelemre:
családi szobáinkhoz felszerelt konyhasarok, skandináv dizájnban berendezett belső tér, csábító medencék vízicsúszdával*, napernyők és kényelmes napozóágyak.
Minden családnak megvannak a sajátos igényei egy nyaralás során. Ezért nálunk mind a választható szobatípusok, mind az ellátás és ételkínálat igen változatosak.

*vízi csúszdák nem minden szállodában állnak rendelkezésre
Sunwing Hotelek - www.neckermann.hu

KIVÁLÓ SZÁLLÁS MINDEN CSALÁDNAK

Átgondolt és praktikus szobák széles választékát kínáljuk, melyek akár a csecsemőkkel és kisgyermekekkel, akár a tinikkel érkező családok számára, pihentető és kényelmes együttlétet biztosít.

MINILAND & TEEN LOUNGE

Miniland gyerekklubunkban és a Sunwing Family Resorts sok más helyszínén számtalan szórakoztató program várja a 3-7 éves gyerekeket.
A tinédzserek számára 8 éves kortól külön lounge-ot alakítottunk ki különböző szórakozási lehetőségekkel. Ez egy olyan hely, ahol egyedül vagy kortársaikkal is remekül érezhetik magukat a gyerekek.

Sunwing Hotelek - www.neckermann.hu

CSALÁDBARÁT SZEMLÉLET

Minden létesítményt úgy terveztünk, hogy megfeleljen a családok igényeinek. Könnyed hangulatú éttermek, friss és kreatív konyha, 12 éven aluli* gyermekek részére ingyenes étkezés, medencék minden korosztálynak és az esténként profi, családoknak szóló előadások mind a közös időtöltést teszik még tökéletesebbé.
* egy teljes árat fizető fő esetén.

PRÉMIUM NYARALÁS A WELLNESS-TŐL
A WIFI-IG

A jól felszerelt sport- és szabadidős területek garantálják a nyaralás élményét az igazi színvonalat keresők számára, beleértve a kiváló minőségű wellness- és fitnesz-részlegeket és a változatos sportprogramokat. Szállodánkban mini market is található, ahol beszerezheti mindazt, ami esetleg a bőröndbe már nem fért be, vagy amit a nap folyamán megkívánnak. Az egész szállodában ingyenes* WIFI elérést biztosítunk, így megoszthatja élményeit másokkal, chatezhet, böngészheti az internetet és ezt a szállodában bárhol megteheti.
* Thaiföldön térítés ellenében.

KÖRNYEZETTUDATOS ÉS FENNTARTHATÓ

A Sunwing Family Resortsban azon vagyunk, hogy az erőforrások kíméletes felhasználását mindig tovább optimalizáljuk. Vendégeink – legyen szó kicsikről vagy nagyokról - számos környezetvédelemmel kapcsolatos cselekvésbe betekintést nyerhetnek nyaralásuk során.Büszkék vagyunk arra, hogy törekvéseinkért minden Sunwing Family Resort elnyerte a "Travellife Award” díjat.

Sunwing Hotelek - www.neckermann.hu
Sunwing Hotelek - www.neckermann.hu
Sunwing Hotelek - www.neckermann.hu

NYARALÁS A SUNWING Family szállodákban