TÁJÉKOZTATÓ A NUR TRAVEL KFT. (NUR TRAVEL) UTAZÁSKÖZVETÍTŐI TEVÉKENYSÉGÉVEL KAPCSOLATOS FONTOS TUDNIVALÓKRÓL

A NUR TRAVEL honlapján több más utazásszervező által kínált utazási szolgáltatás is megtalálható, melyek a NUR TRAVEL, mint utazásközvetítő irodáiban lefoglalhatók. Az ezen utazási szolgáltatásokra vonatkozó tartalmakat az utazásszervezők xml-ben töltik fel, melyeknek tartalmáért, így különösen, de nem kizárólagosan az esetlegesen téves, hibás árfeltüntetésért a NUR TRAVEL. kizárja a felelősségét, ezen tartalmakért mindig az adott utazásszervezőt terheli a felelősség.

Az utazásközvetítő közreműködésével történő szerződéskötés az utas számára többletköltséggel nem jár, az utasnak ugyanazt az összeget kell fizetnie, mintha az utazást közvetlenül az utazásszervezőnél rendelné meg.

A megrendelésre, visszaigazolásra, fizetési feltételekre, az utazási szerződés létrejöttére, és minden egyéb feltételre minden esetben az utazásszervező által az adott utazásra vonatkozóan közzétett leírások, tájékoztatók, és szerződési feltételek az irányadók.

Az alábbiakban tájékoztatást adunk a megrendelés jellemző menetéről azzal, hogy az egyes utazásszervezők szerződési feltételei függvényében eltérések lehetségesek. Felhívjuk a figyelmet az utazásszervezők által közzétett leírások, tájékoztatók, szerződési feltételek elolvasásának fontosságára.

1. Kötetlen ajánlatkérés

Első lépésként válassza ki a kívánt utazást oldalunkon a kereső segítségével. Következő lépésként állítsa be a megfelelő időpontot, szobatípust, ellátást, és igény esetén további szolgáltatásokat (pl. biztosítás, fakultatív program). A rendszer tájékoztató jelleggel kiszámolja Önnek a teljes árat. Küldje el ajánlatkérését a kötetlen ajánlatkérés gomb megnyomásával, melyet munkatársaink azonnal megkapnak.

2. Mi történik az ajánlatkérés elküldése után?

Munkatársaink ellenőrzik a szabad férőhelyeket és a lehető legrövidebb időn belül, de a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mail-ben.

Amennyiben a kiválasztott utazást szeretné lefoglalni, lehetőség szerint félretesszük a helyeket rövid időre (un. opciós foglalás), elküldjük Önnek e-mail-en a foglalási dokumentumokat, melyeket aláírva kell visszaküldenie, vagy egyéb módon eljuttatnia hozzánk.

30 napon belüli utazás esetén opciós foglalás nem minden esetben lehetséges.

A foglalási dokumentumok tartalmazzák:

 • Megrendelőlapot (az utazás és az utasok adataival)
 • Utazásszervező fizetési feltételeit
 • Utazásszervező Általános szerződési feltételeit

3. Részvételi díj előleg, részvételi díj befizetése

Az Utazásszervezők általában a részvételi díj 40 %-ának befizetését kérik előlegként, a hátralék pedig indulás előtt legkésőbb 30 nappal esedékes, illetve 30 napon belüli utazás esetén foglaláskor a teljes részvételi díjat be kell fizetni, de eltérés az egyes utazásszervezők általános szerződési, és fizetési feltételei függvényében előfordulhat.

A részvételi díj befizethető:

 • átutalással, vagy készpénzes befizetéssel a NUR TRAVEL Kft. K & H Banknál vezetett bankszámlájára.

Eurós utalásokhoz: Számlatulajdonos: NUR TRAVEL Kft.

 • Számlaszám: 10400968-49565756-57481026
 • IBAN: HU14 10400968-49565756-57481026
 • BIC/SWIFT: OKHBHUH B
 • Közlemény: (foglalási szám)

Forintos utalásokhoz:

 • Számlatulajdonos: NUR TRAVEL Kft.
 • Számlaszám: 10400968-49565756-57481019
 • IBAN: HU09 10400968-49565756-57481019
 • BIC/SWIFT: OKHBHUHB
 • Közlemény: (foglalási szám)
 • vagy személyesen a NUR TRAVEL Kft. bármelyik saját utazási irodájában (az utazási irodák pontos címe megtekinthető a honlapunkon).

Kérjük, hogy befizetéskor, vagy átutaláskor a megrendelőlapon szereplő foglalási számot tüntessék fel a megfelelő rovatban, vagy személyes fizetésnél hivatkozzanak rá munkatársunknál.

4. A foglalás véglegesítése

A foglalás véglegesítésének feltétele a részvételi díj, vagy előleg, és az aláírt foglalási dokumentumok beérkezése, melyről a megrendelő részére értesítést küldünk.

A foglalás az utazásszervező visszaigazolásával válik fixé, a visszaigazolásról a megrendelőt értesítjük.

Amennyiben megrendelést az utazásszervező nem igazolja vissza, a befizetett előleget, vagy részvételi díjat visszautaljuk a megrendelőnek, valamint lehetőség szerint alternatívát ajánlunk fel részére.

5. A foglalás visszaigazolását, és a teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző 5-7 napon belül e-mail-ben küldjük el az utazáshoz szükséges dokumentumokat. Igény esetén a dokumentumok átvehetők bármelyik - előre egyeztetett- saját utazási irodánkban.

A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb. Kérjük figyelmesen olvassa el!

6. Mikor jön létre a szerződés? A honlapon megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az ajánlatkérés űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés. Az utazási szerződés a megrendelő és az utazásszervező között jön létre, utazásszervező által megküldött visszaigazolást követően, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint.

Az előleg fizetése, és az aláírt dokumentumok megküldése, minden esetben megrendelésnek minősül, az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak.

Felhívjuk figyelmét

A legnagyobb gondosság és gyors ügyintézés ellenére is előfordulhat, hogy a foglalási dokumentumok megküldése, és a fizetés lebonyolításának időtartama alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben munkatársunk haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, lehetőség szerint segít másik utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az utas által már befizetett összeget.

Az utazási szerződés fentiek szerinti létrejöttének elmaradásáért, és az ezzel összefüggő esetleges károkért a NUR TRAVEL Kft. a felelősségét kizárja.

Az oldalon szereplő árak tájékoztató jellegűek, a pontos árakról munkatársunktól kap tájékoztatást a kötetlen ajánlatkérésre adott válaszban.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2022 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk