tájékoztató közlemény a koronavírus miatt kialakult helyzetről

A koronavírus, a COVID-19 terjedésének megelőzése és visszaszorítása csak közös erővel és összefogással lehetséges. Elsődleges célunk, hogy utasainkat a legnagyobb biztonságban tudjuk.

Sajnos senki nem tudhatja előre, hogy a járványveszély mikor ér véget, de reméljük, hogy a jól megérdemelt nyári szabadságok, utazások lebonyolításának már nem lesz semmi akadálya.

A korábban megkötött szerződések módosítására, lemondására változatlanul az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint van lehetőség.

Bízunk abban, hogy a jelen időszak csak átmeneti intézkedéseket kíván és az idei nyár sem telik el pihenés nélkül. Utazásának megszervezésében a jövőben is állunk szíves rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:

A koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel irodáink zárva tartanak, az utazas@neckermann.hu e-mail címen a 2020. április 30-ig induló utazások esetén tudunk segítséget nyújtani hétköznapokon 9-15 óra között. Kollégáink folyamatosan dolgozzák fel és válaszolnak a beérkezett e-mailes megkeresésekre az indulási időpont szerinti sorrendben. Tekintve azonban a körülményeket, ez várhatóan hosszabb időt vehet igénybe, amihez szíves türelmüket kérjük.

2020. május 1. után induló utazások esetén szíves türelmüket kérjük, mivel a legtöbb utazásszervező ezen időszakra még nem adott ki új tájékoztatást, így továbbra is az Önök által aláírt ÁSZF rendelkezései az iránymutatóak.

Ügyeleti telefonszám: +36 1 309 59 23

Kérjük Utasainkat, hogy ügyeleti számunkat csak sürgős esetekben hívják!

Köszönjük megértésüket!

Jó egészséget és kitartást kívánunk minden kedves Ügyfelünknek!

Neckermann Magyarország Cégcsoport

frissítve: 2020.03.27.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2020 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk