tájékoztató közlemény a koronavírus miatt kialakult helyzetről

Tisztelt Utasaink!

A koronavírus okozta redkívül helyzetre való tekintettel cégünknél jelenleg is zajló átalakítási folyamat megy végbe, ezért ügyfélszolgálatunk átmenetileg csak online érhető el, a személyes ügyintézés szünetel. A Neckermann továbbra is mindent megtesz a színvonalas ügyinézés érdekében, azonban a mostani leterhelt időszakban kérjük megértésüket és szíves türelmüket!

Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne, kérjük írásban küldje el a cs@nurtravel.hu e-mail címre! Munkatársaink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel, de kérjük vegyék figyelembe, hogy a megszokott 24-48 órás válaszadási határidő online ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt megnövekedhet.

Vigyázzanak az egészségükre, egymásra és készüljenek a 2021-es Neckermann szezonra!

NUR Travel Kft


Új karanténkötelezettségi szabályozás

A Kormány 2020. szeptember 1- i 408/2020. rendeletében szabályozta a magyar állampolgárok hazatérésének feltételeit a járványhelyzet idején. 2021. április 29-én a rendeletet módosította a 203/2021. (IV. 29.) Korm.rendelet, melynek értelmében az illetékes magyar hatóságok által kiállított érvényes védettségi igazolvány, s érvényes személyazonosító igazolvány birtokában a magyar állampolgárok korlátozás nélkül hazatérhetnek/beutazhatnak Magyarország területére. Védettségi igazolvány hiányában továbbra is érvényben van a 10 napos karanténkötelezettség, melynek feloldásához 2 db 5 napon belül és 48 óra különbséggel elvégzett negatív PCR teszteredmény szükséges.

A különböző országokba történő beutazás általános feltételeiről a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint az adott országokba akkreditált külképviseletei minél körültekintőbben igyekeznek tájékozódni és tájékoztatást nyújtani a mindenkori rendelkezésre álló információk alapján. Ugyanakkor a beutazási, tartózkodási feltételekre vonatkozó jogi szabályozás bármikor változhat az egyes országok tekintetében, melyről a Külgazdasági és Külügyminisztérium nem minden esetben kap tájékoztatást.Teljességgel megbízható tájékoztatást a beutazási feltételekről az adott ország magyarországi, vagy Magyarországra akkreditált nagykövetsége adhat.

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2022 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk