A Neckermann a közösségért

A Neckermann nem csupán egy utazás iroda. A Neckermann azok közé a vállalatok közé tartozik, amelyek közösséget építenek, és a sikeres működés eredményéből mindig támogatnak társadalmilag kiemelkedően fontos célokat. A Neckermann a kultúra, az egészség és a sport területén egyaránt aktívan jótékonykodik. 2019-ben támogatja a Virtuózokat, hogy a magyar zene meghódíthassa a világot. A Neckermann segíti a Magyar Hospice Alapítvány áldozatos tevékenységét is. A Neckermann továbbá hozzájárul az FTC női kézilabda csapatának sikereihez is.

a neckermann valóra váltja.

Magyar Hospice Alapítvány

A Neckermann Magyarország 2019-ben is közös együttműködést indít a Magyar Hospice Alapítvánnyal, melynek értelmében a Neckermann minden foglalás értékéből 100 Ft-ot adományoz a Magyar Hospice Alapítványnak. Ezzel kívánja támogatni azt a nemes célt, hogy a már nem gyógyítható daganatos beteget szerető és szakszerű gondoskodás vehesse körül még a legnehezebb út végén is, hiszen minden perc értékes.

Magyar Hospice Alapítvány - www.neckermann.hu

Magyar Virtuózok

A Neckermann Magyarország – bár elsődleges feladatának azt tekinti, hogy minél több magyar utas számára biztosítsa a tökéletes nyaralás vagy üzleti utazás élményét – felelős szervezetként nem feledkezik meg arról sem, hogy sikereiből vissza is juttasson valamit a társadalomnak. Ezért is érezte úgy, hogy a fiatal magyar zenei tehetségek támogatása egy olyan cél, amely segít egy szebb jövő építésében. A Neckermann még 2014-ben vette fel a kapcsolatot a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsorral és már 2015-ben is támogatta a kezdeményezést. Most a Neckermann szervezi a második évad díjazottjai számára külföldi koncertjükre Berlinbe, New York-ba és Londonba való utazást, hogy tehetségüket a világgal is megismertethessék.

Magyar Hospice Alapítvány - www.neckermann.hu

FTC Női Kézilabda Válogatott

A Neckermann immár hatodik éve támogatja a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda csapatát, akik már számos szép sikert értek el itthon és külföldön. Többek között magyar bajnokok lettek, kétszer megnyertét a Kupagyőztesek Európa Kupáját és a Bajnokok Ligája legjobbjai között szerepelnek.

Magyar Hospice Alapítvány - www.neckermann.hu

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2020 © N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk