A Neckermann a közösségért

A Neckermann nem csupán egy utazási iroda. Azok közé a vállalkozások közé tartozik, amelyek közösséget építenek, és a sikeres működés eredményéből mindig támogatnak társadalmilag kiemelkedően fontos célokat. A Neckermann az átszervezés előtti működéséhez kapcsolódóan a kultúra, az egészség és a sport területén egyaránt aktívan jótékonykodott. Támogatta a Virtuózokat, hogy a magyar zene meghódíthassa a világot, segítette a Magyar Hospice Alapítvány áldozatos tevékenységét is, továbbá hozzájárult az FTC női kézilabda csapatának sikereihez is. A Neckermann szándéka az, hogy ez a szerepvállalás és tendencia folytatódhasson.

a neckermann valóra váltja.

Magyar Hospice Alapítvány

A Neckermann 2017-től közös együttműködést indított a Magyar Hospice Alapítvánnyal, melynek értelmében a Neckermann minden foglalás értékéből 100 Ft-ot adományozott a Magyar Hospice Alapítványnak. Ezzel támogatta azt a nemes célt, hogy a már nem gyógyítható daganatos beteget szerető és szakszerű gondoskodás vehesse körül még a legnehezebb út végén is, hiszen minden perc értékes.

Magyar Hospice Alapítvány - www.neckermann.hu

Magyar Virtuózok

A Neckermann – bár elsődleges feladatának azt tekintette, hogy minél több magyar utas számára biztosítsa a tökéletes nyaralás vagy üzleti utazás élményét – felelős szervezetként nem feledkezett meg arról sem, hogy sikereiből vissza is juttasson valamit a társadalomnak. Ezért is állt a fiatal magyar zenei tehetségek támogatásának ügye mellé Neckermann még 2014-ben vette fel a kapcsolatot a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsorral és már 2015-ben is támogatta a kezdeményezést. A Neckermann jelenleg is a Magyar Virtuózok utaztató partnere.

Magyar Hospice Alapítvány - www.neckermann.hu

FTC Női Kézilabda Válogatott

A Neckermann 2010 óta támogatja a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda csapatát, akik már számos szép sikert értek el itthon és külföldön. Többek között magyar bajnokok lettek, kétszer megnyertét a Kupagyőztesek Európa Kupáját és a Bajnokok Ligája legjobbjai között szerepelnek.

Magyar Hospice Alapítvány - www.neckermann.hu

FONTOS TUDNIVALÓK

1993-2021 © NUR TRAVEL Kft. – minden jog fenntartva

még töltünk